|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Nikakvi driveri sa njim nisu isli? Jesi provao na ostale ulaze? Imao sam i ja jedan problem sa hub-om, kad bi eksterni disk spoijo na njega trazilo mi je drivere za taj eksterni, a kad sam spojio direktno u komp onda mi nije trazilo drivere za eksterni, za ne povirovat. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Je li to baš PCI USB kontroler ili USB hub? Ako je hub, jesi li spojio dodatno napajanje ukoliko dolazi s njim? Ako je kontroler, koji je točno?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
eh neki hub usb kineski imao sam sliku negdje od njega ali sam je izgubio plave boje je četvrtasti sa četri usb-a na sebi budem probao nači sliku pa ču je postaviti,s njim nisam dobio nikakavo naapajanje niti ikakve drivere,i još nešto sad mi neće prepoznati niti usb stick memoriju od 2gb kao niti od 1gb,poslao sam kod susjeda da on proba i kaže mu istu poruku kao opisanu,što sad niti sa njima nisam dobio nikakve drivere niti napajanje,hebote nešto me neće tehnika u posljednje vrijeme Zadnje izmijenjeno od: robi64. 02.10.2008. u 21:49. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|