|
![]() |
#1 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
EPSON Aculaser M2000 probljem
pozz Ovako, zelio sam isprintati 1 stranicu u A5 formatu, roknem papir na prvu ulaznu ladicu, potegne papir a niš ne isprinta.... Tj nema ga na drugoj strani vani..... ![]() a printer ne javlja nikakvu grešku da je papir zaglavio ili neš slicno.... potegne još jedan i isto tako, ostane unutra..... idem ja tražit gdje se može izvuci van, a papirima ni traga, roknem unutra A4 njega isprinta... :S A od ove dvojice nigdje niš..... :S Pretražio sam sva mjesta gdje se mogu izvuci papiri van :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Baci to na neki od Epson foruma. To je dosta prodavan laser i ne vjerujem da ces dugo cekati odgovor. Ili zvrcni Recro. oVako napamet, buduci da ga nemam pred sobom... kad odes na Epson properties u Epson print izborniku... jesi li i u "Advanced" pod "Paper & quality options" takodjer izabrao A5? Takodjer, sto tocno u taskbaru, Epson print status pokazuje? Kako opisuje proces i gdje tocno staje/zamrzava se? Za novce po meni najbolja laser CB kupovina trenutno. Odlican model jedino ga refilerci ne vole jer nemaju jos zamjenskih strategija. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
sam status manager ne javlja niš nego je na "ready" :S PS jel ima koji HR njihov forum ili si mislio na ENG? Hvala. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Opcenito Epson forum, vazno da ima pokojeg vlasnika tvog printera. Evo ti jedan Refil forum iz susjedstva i jos ima nekoliko vlasnika tvog modela. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Može se puniti bez problema |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
8-bit Gen.
|
![]() Epson AcuLaser M2000D ima li koji vlasnik? Tko bi pratio tako brzo. Donedavno sam od 3 izvora cuo istu pricu kao i citat gore. Ajde dobro, od sada je znaci pokriven. ________________ Dva mala OT pitanja za Adriatixa, kad smo vec u bliskoj temi. 1)Postoji li uopce zamjena za Samsung SCX-4500? Pretpostavljam da slicnu minijaturu od tonera koristi i neki drugi Samsung printer? 2) Zasto crne zamjenske od Orinka ali i ostalih imena, nigdje u gradu nema za kupiti za Epson C86 i bliske mu pandane? Svi se zale na kasnjenje crne boje dok su sve ostale uredno dostupne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
"Velike firme" uzmu kredit kod banke onda za te novce naruće od Kineza cijeli konteiner zamjenskih tinti ili tonera. Kasnije se pokaže da to naše tržište ne može progutati tu količinu jer je istovremeno još 10 igrača razmišljalo na takav način i svi se nabokali istog kredita i i istih kazeta. I sad došla banka po svoje a neprodanih kazete na skladištu koje nitko neće a obrtna sretsva otišla na vraćanje kredita i plače radnicima. I jednostavno nema love za nove konteinere. Znači kupac koji se je oslonio na ovaj konteiner biznis mora kupovati originale jer je proizvođač u svoju cijenu osigurao stalnu obskrbu i skladišćenje. Jasno? Adriatix ne funkcionira na taj način. Zato danas ima rješenje i za Epson M2000 i Epson C86. A po dogovoru i za neke druge printere. Stvar je vrlo jednostavna, ukoliko je vaš interes da kontinuirano surađujete sa jednim partnerom, onda i on može iz ostvarene dobiti financirati vašu kontinuiranu obskrbu. Međutim ukoliko šetate od jednog izloga do drugog pa ne pazite gdje vam je vaš dobitak, onda na karju završite sa praznim izolozima. I nemate pravo danas kukati. Za Samsung ovako iz rukava neznam. Treba provjeriti stanje CHIP ova na lageru. Tih Samsung SCX ima mali milion. Ali mislim da je to ML 1630 toner. Opet treba se predbilježiti na vijeme. Onda i tu nema problema. Naravno ukoliko se netko prije vas nije predbilježio, možete se DANAS slikati uz punu cijenu originala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
8-bit Gen.
|
Odgovaram sa zakasnjenjem, Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj: