|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
Gaming laptop/ACER 6935G
Ubrzo idem na fax, komp mi je los i odlucia san kupiti laptop ali na kojem bi moga igrati i nove igre...cijena da bude do oko 9000kn. Istraživajući cili dan mi se acer 6935g ucinia za moje prilike nekako najboljim. Evo i linka di san ga nasa: http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...=8302&catid=26 Pa bi vas zamolia ka bi rekli sve sto znate o tom laptopu, kakav je, je li ima ko kakva iskustva s njim i tako. Je li znate neki bolji sa sličnim performansama i tako. I ako neko je vidia u hr. ponudi laptope MSI GX720, GX620 i HP Pavilion DV7T. Puno fala na svakoj pomoci! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
uzmi slobodno...čudo od laptopa! Pogledaj malo na youtube kako igre idu i šta sve to čudo može...uglavnom moj sljedeci laptop... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mislim da ti je taj malo prejak za faks, a nije baš ni lagan pa ti njegovo nosanje po faksu baš i neće biti u ugodnoj uspomeni. Taj lap je više za po doma. Oficijelno, Pavillioni se ne prodaju u HR. Mislim da je nedavno na Tržnici netko prodavao dosta Pavillion modela.
![]() |
#4 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
da, pavilliona je bilo nesto u hardveraju a inače rplohl "dila" njima već neko vrijeme |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
pa necu ga ja sad po faksu nosati, mislia san ja uzeti jaki komp, ali posta san iz zadra a studirati cu u rijeci pa san zato odlucia uzeti neki gaming laptop da ne triban komp vuci iz rijeke u zd a laptop nece bit problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
meni sutra stiže 6930g sa 9600gs. Mislio sam ovog u startu uzet al ce me i ovaj zadovoljit ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|