|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
ATI PCI-E 8 pin conn...??
Jel tko zna gdje kupiti dodatni PCI-E 8 pin konektor za napajanje hd3870 x2(ilitga otkljucavanje ati power play usluge u driverima) ati kartice ??? ili ako tko mozda ima pa da mi posalje ![]() svaki reply dobrodosao hvala puno ![]() ps. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Flaccitra
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Ne otključava powerplay nego overdrive funkciju u driverima. Bojim se da toga nema za kupiti kod nas ali radi ako ta dva pina na grafi kratko spojiš. Znači iz jednog pina u drugi komadić žice i voila. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
uff prijatelju trebao bi preciznije odgovor za takvo sto jos mi fali da me struja ubije ![]() al stvarno da se nemoze taj konektor nigdi nabavit pa cudo i gotovo jos cu morat napajanje kupovat novo radi togaaaaa aaaaaaaaa |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Flaccitra
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Uzeš komadić (manje od pola cm) žice i jedan kraj uglaviš u jedan a drugi kraj u drugi pin (od ta dva što stoje prazna). Vodi računa ipak da je žica izolirana. Ovo naravno radiš dok je komp ugašen. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
bilo kakve zice ?? i uguram u ta 2 pina na grafickoj ?? jooooj ![]() kako mislis izolirane da budu u plastici nekakvoj ?? sve ce mi crknit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ovaj ima dva takva ![]() http://www.magazinrs.hr/artikl.asp?i...&cat=napajanja Ili koristi tražilicu drugi put... http://forum.pcekspert.com/gtsearch....+pin&sa=Search
![]() |
#7 |
Registered User
|
ah na kraju cu morat uzet napajanje e i da hvala za trazilicu sada cu prošvraljati po njoj... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|