|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Kodiranje fileova u DVD format - pomoć
Frend je stavio u auto televizor i u gepek DVD player. Ja mu oću snimit kratke filmiće na dvd. Problem je u tome da ako ih snimim kao DVD Data puno njih neće čitat (one koje čita imaju ikonu VCD, a filmići su .avi, .mpg, .wmw, ništa VCD). E sad, kak da ja to snimim a da svi rade kao DVD data ili može preporuka za program koji bi filmiće prekodirao u DVD format i napravio .ifo file.
Gigabyte 8ik1100 Intel Pentium 4 3,2 GHz 512 MB DDR RAM KingMax 2X Segate Baracuda 200 GB SATA Westren Digital 200 GB ATA133 Sapphire ATi Radeon 9600 XT Lite-on DVD ROM Pioneer DVR-108 DVD/RW Asus Pin-100 TA Samsung SynMaster 757DFX Logitech Internet Navigator SP Keyboard Logitech MX 510 Lexmark Z51 printer Microsoft Windows XP Professional + SP2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
ako ti nije bitna kvaliteta, instaliraj si za Nero 6 jedan paket kojeg mozes naci na www.ahead.com a zove se Nero VisionExpress. U njemu imas program koji se zove istim imenom cinimise. Vrlo brzo pretvara iz svih formata u DVD. Ako ti je ipak bitna kvaliteta, uzmi TMPGenc. Naci ga mozes svugdje ![]() inace, pretpostavljam da je televizor LCD. koje je velicine?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Kvaliteta je dost bitna, tako da bi išao na ovu drugu soluciju, ali baš neznam kako s TMPGEncom... imaš neki tutorijali ili da mi objasniš u par crta ako nije problem. TV je LCD, onaj mali... nemam mojma kolko centimetara je promjer, baš za aute napravljeno.
Gigabyte 8ik1100 Intel Pentium 4 3,2 GHz 512 MB DDR RAM KingMax 2X Segate Baracuda 200 GB SATA Westren Digital 200 GB ATA133 Sapphire ATi Radeon 9600 XT Lite-on DVD ROM Pioneer DVR-108 DVD/RW Asus Pin-100 TA Samsung SynMaster 757DFX Logitech Internet Navigator SP Keyboard Logitech MX 510 Lexmark Z51 printer Microsoft Windows XP Professional + SP2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
proguglaj malo. na www.doom9.org ces sigurno naci, a imas i tu: http://www.technosoft2000.co.uk/divx/dvd/divx2dvd/
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Re: Kodiranje fileova u DVD format - pomoć
....ili ovdje http://www.pegasys-inc.com/en/download/tda16.html
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor