|
|
Rezultati ankete: Koju ćete rasu igrat | |||
Alfar |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 40.00% |
Humans |
1 | 20.00% |
Mirdain |
0 | 0% |
Dwarves |
0 | 0% |
Mahrim |
1 | 20.00% |
Orks |
1 | 20.00% |
Glasači: 5. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Darkfall
evo nam novog mmo-a. znaći darkfall unosi novi sistem lvlanja koji je da lvlanja nema ![]() Znaći vi imate jednog lika kojem buidate skilove i po tome on nosi bolja oružija armore itd. naravno tu su dobro poznate profesie mining crafting itd. itd. i također u igri nema klasa . e sad moje najdraže rase: alfar : zločinci nemaju prijatelje kolju sve od reda . >>DOBRI<< humans: ljudovi mislim da već svi znaju o ćemu se tu radi. miridain: elfovi klasićno žive u šumam u kućama napravljenim od drveća dwarfs : patuljci žive u podzemlju ali su se poćeli selit na površinu >>LOŠI<< mahrim:vukodlaci(moji rođaci ![]() e najzanimljivije je što su oni sami sebi mountovi imaju skill da se spuste na četiri noge i trće brzo kao mountovi to daje veliku prednost jer će se s mountova moći napadat . Orks : naši dragi orci ![]() vratiše nam se orci znaći oni su dežurni negativci za njih rade goblini koje su pokorili znaći isto klasika. evo nisam puno reko al nadam se da sam vas zainteresiro za igru. Evo molim vas da ispunite anketu kažete koju ćete rasu igrat i zašto i recite jel vam se igra sviđa. Ako bude puno zainteresiranih možda nabacimo guild. Košto ste zamjetili ja ću igrat Mahrim zato jer volim vukodlake i sve što ima veze s njima košto vidite po mom avataru i nicku na forumu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|