|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
mobitel bez kamere i slicnih stvarcica...
dakle, trebao bi neki mobitel... da moze raditi s dokumnetima (office, pdf), ima email (bilo bi super da ima WiFi ali mogu i bez toga)....... Naravno, dobar ekran, dobru bateriju..... Ali da nema kameru, da nije multimedijalni sa dodatnim tipkama za glazbu i sl, jos bolje bez ikakvog mp3 playera i sl... Npr. N95 bez kamere i "drugog" slidea ![]() ideje, savjeti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Tesko ces to naci, vidis da su i BlackBerry napunili s tim stvarima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
SE M600 bi jedino pada na pamet da je otprilike tu negdje ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
m600 al nema wlan.
![]() |
#7 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ovo mislis : http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1443 Baterija na w950 bas i nije naj , meni drzi po dan do dan i pol , tipkovnicom uopce nisam zadovoljan , sa punom memorijom mjuze brzina je stvarno losa ... srecom da uskoro ga vracam , stvarno me nije odusevilo nista osim velikog ekrana na tom mobitelu ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Njoka E51 - ima wlan, a radi na Symbianu pa se mogu naći svi potrebni programi. A kamera joj je koma.
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Polovna Nokia E61 (nama kamere), ako može kamera - onda e61i (jako dobar poslovnjak), a ako si već u tim vodama (qwerty tipkovnica, landscape ekran) - onda definitivno e71. E, da , svugdje su baterije 1500 mAh. Meni na e61i je znala držat do 6 dana (što je za symbian - wow) pozz. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|