|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
HP dx2400 problem sa grafikom
Poštovani, kupio sam računalo hp compaq dx2400 i sa neta skinuo sve potrebne drivere (budući da ne dolaze u paketu), a nakon instalacija drivera za chipset imam probleme sa grafikom. Naime, najviša rezolucija koju mogu postaviti je 640x480! Kada deinstaliram drivere za chipset onda mogu mijenjati i na više rezolucije, no tada se ne prikazuje ispravno, slike i fontovi su nejasni. Hvala na svakoj pomoći i pozdrav, Ante |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Možeš li barem saznati koji chipset je na ploči? Vrlo vjerojatno se radi o Intelu, ali mi treba točan naziv.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vidio sam da je 3100, ali zanimao me chipset... Kako god, ovi bi trebali raditi: http://downloadcenter.intel.com/Deta...ional&lang=eng
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|