Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.09.2008., 11:57   #1
Mr.Black
Premium

Mr.Black's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Obrt i prodaja

Evo ovako, imam otvoren obrt za izvođenje električarskih radova i servis: računala, mreže, kučanski aparati, rashladni uređaji i klime,...Pa me zanima što mi je potrebno da iznajmim neku prostoriju i prodajem robu za koju obavljam navedeni servis. Jer u obrtnici mi je naveden samo servis, bez prodaje. Dal mogu na nekog drugog dobiti taj papir za prodaju, npr.na sestričnu koja je komercijalista...? ak je bio tko u takvoj situaciji nek se raspiše malo...tnx..
Mr.Black je offline   Reply With Quote
Staro 04.09.2008., 12:32   #2
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Ne znam kako je s obrtom, ali za firme (ako nemaš prodaje u startu kad si firmu registrirao) moraš na Trgovačkom sudu zatražiti nadopunu usluga tj. moraš se doregistrirati za te usluge. Pretpostavljam da je za i obrte slično tj. da ćeš morati dopuniti obrtnicu tim uslugama.
Oglas

Oglas
Staro 04.09.2008., 12:37   #3
Mr.Black
Premium

Mr.Black's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Ne znam kako je s obrtom, ali za firme (ako nemaš prodaje u startu kad si firmu registrirao) moraš na Trgovačkom sudu zatražiti nadopunu usluga tj. moraš se doregistrirati za te usluge. Pretpostavljam da je za i obrte slično tj. da ćeš morati dopuniti obrtnicu tim uslugama.
Nije to problem, nek samo čul kao da moram imati zaposlenog trgovca. A inače sve bi obavljao ja sam.
Mr.Black je offline   Reply With Quote
Staro 04.09.2008., 21:09   #4
walbandon
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
hmm, da, mislim da bi trebao imatzi trgovca, ako to nisi, isto koo sto neko ko otvori frizerski mora imati frizera zaposlenog i sl...ili ako postoji majstorki ispit kakav ili nekakva dokvalifikacija
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno