|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() Svaki put kad mi dođe poruka ode mi ~10kn, neznam kako da dođem tome na kraj poruka je poslana s broja 88302, a poruka glasi "MOJTV SPORT: Skijaske utakmice na sljemenu!Navijaj za nase skijase, zatop skini pozadine, teme, video i java igre Alpine Challenge 2 i Bode Miller Racing!" Pomozite. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Oni to ne rade random, ti si prvi njima morao poslati poruku za neki sadržaj i sad si se očito pretplatio na ko zna šta. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Je nešto je bilo bezveze..poslao sam poruku STOP na 88302 i rješio problem, gamad ošlo mi 50kn bezveze.. Evo povratne poruke Odjavljeni ste od svih (1) uslugana ovom broju. Kitio Mobile d.o.o. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Internet je pun toga. Uglavnom se žale na neki iSpace. Pokušaj sa slanjem poruke STOP ili STOP imeusluge na taj broj.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Ja sam imao iskustva s Ispace. Kao besplatne poruke, samo napravi profil, kad ono ti uzimaju tjedno 7 kuna za 20 free sms! Ja sam poslao mail i tako zatražio da me izbrišu s toga, javili se kroz par minuta i sve obrisali.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
I mene su sjebali za par desetaka kn s tim free porukama. Inače ne nasjedam na takve štoseve, ali sam se registrirao po preporuci (hvala) i nisam uopće čitao uvjete (koje je, naravno, prvo potrebno nekako pronaći na web stranici). Računaju valjda na osobe s pretplatom koje ne gledaju ispis poziva ili ga ni nemaju (tele2) ![]() Ja sam relativno brzo skontao u ispisu u čemu je caka i odjavio se. Ne sjećam se naziva stranice, samo znam da je favicon brzo mijenjao boje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
To je kod nas legalna pljačka. Umjesto da ti oni dostave uvjete "poslovanja" ti bi ih trebao sam naći na web stranici. Za neke stvari je dovoljno ostaviti broj telefona da te zajaše, a nitko ne provjerava da li je netko ostavio svoj broj ili tuđi. Banda lopovska ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Ali u pravu si da trebaš biti haker da pronađeš te uvjete poslovanja, a i točno se sjećam da nije ni pisalo koliko će te to koštati, nego da će ti "TA I TA" tvrtka slati (npr) "do maksimalno 10 promotivnih sms poruka mjesečno koje će se naplatiti". Naravno svaka poruka mi je iznosila 7 i kusur kuna, dobio sam ih oko 5 dok nisam skontao caku. A i taj koncept naplate dolaznih poruka mi je debilan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
http://www.r-1.hr/krada_preko_sms_a/33188_4 -->
Glavna ciljana skupina su djeca a ona bi po zakonu trebala biti zaštičena od AGRESIVNOG oglašavanja, tako da tu ima posla za pravobraniteljicu koja ![]() Uglavnom kad se roditelji požale na račun onda su oni krivi jer ne paze kaj im djeca rade sa mobitelom. Na žalost možda i je (bar prije) -->http://www.r-1.hr/krada_preko_sms_a/33188_4
Glavna ciljana skupina su djeca a ona bi po zakonu trebala biti zaštičena od AGRESIVNOG oglašavanja, tako da tu ima posla za pravobraniteljicu koja ![]() Uglavnom kad se roditelji požale na račun onda su oni krivi jer ne paze kaj im djeca rade sa mobitelom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|