|
![]() |
#1 |
Marco
Datum registracije: Jun 2008
|
Gašenje kompa
Komp mi se nekada zna iznenada ugasit napr, danas igram cod2 MP i nakon 15 minuta se jednostavno ugasi, a nekada mogu igrat 2 sata ništa se neče dogodit, ugasi se i onda se ponovno upali, sve sam komponente pregledo, na ventilatorim nema prašine, sve uredno radi Intel Celeron D330 1GB RAM X1550 PRO 256 DDR2 MS 400w- i da probo sam stavit drugo napajanje od frenda i opet isti problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
clon: joco7 i kloker1974 i martina7 i maja_kokolari blake
|
cek jel se on ugasi ili se ugasi pa ponovno upali (resetira) ??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Marco
|
ugasi se pa ponovno upali-restira se |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
clon: joco7 i kloker1974 i martina7 i maja_kokolari blake
|
kao sto kazes probo si novo napajanje...sve ventove provijerio...hm jel si probo puknit nove win??kao sto kazes resetira se samo u igrama!to onda smrdi na grafu 90%...jel si probo pratit temp sa everestom??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Marco
|
Imam friške vindowse, CPU se ne ruši ništa evo radio mi je na 100% nekih 15-20 min, bez greške, i dosgo je max temperaturu od 53 ja mislim da je to povoljno budući da se radi o prescott jezgi, a za grafu ne mogu nikako naći temp u everestu, našo sam za procesor disk matičnu, ali za grafu ni traga...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Marco
|
evo pokrenuo sam 3D MARK 2006(imam sam taj) i naprvio neka dva testa za grafu i sve super nije se srušio, možda bi zbilja trebao izmjerit temperaturu grafe ali neznam čime, ni s jednim programom to nisam uspio |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
memoriju drugu probaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ako nisi sa nicim mogao ocitati temp, onda tvoja grafa nema senzora za temperaturu. sto ne cudi, ovisi od grafe (starije nemaju), a ovisi i o proizvodacu. samo to htjedoh reci, da se ne zamaras kako nema temp. sretno sa rjesavanjem problemom ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: Mar 2007
|