|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
Hard Disk problem
Evo vako.... Danas ja ulazim u vemila[ovaj sta je novi otvorio u splitu] i pitam za hard disk[Hdd HITACHI HDT725032VLA360 320GB sata-300 7200rpm 16MB] i tako meni da covik,ja platia garancija tu racun tu ...i dodem ja doma. Otvorim komp jos je stari hdd unutra od 80g dok je sve novo i tako stavim ja ovaj novi hdd prikljucin s kabelima sve dobro pokrenem komp radi normalno dignu se windowsi i on nade hard disk.Komp se resetirao par puta i sad ga je nasao tu je vidin radi ali normalno ne prikazu je mi da ga mogu koristit samo radi i vidim da je tu.Tako ja sretan jer ga je prepoznao ugasim komp...izvadim ovaj hard od 80gb[mislin iskljucin kabele] i startam komp kad ono neki čudni zvuk kao da hard disk nesto trazi ![]() I nista ja nastavio radit ubacio cde od windowsa ali kad ono error da ih nema na nista instalirat ....resetiram otvorim bios nema hard diska... sta sada.maticna podrzaje sata i to sve komp je nedavno kupljen...a nikako bas nikako nemogu nac hard disk. Ako neko moze reci sto mi je činiti iduce. Zadnje izmijenjeno od: mungos9. 01.09.2008. u 22:33. |
![]() |
![]() |
#2 |
Six Blade Knife
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Da ali sad nije problem to... Moje racunalo uopce ne čita hard disk dok ga je pri prvome stavljanju u komp prepoznao... a sada kao da ne postoji osim što zuji bolje receno krklja nesluzi vise nicemu... |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ispuni opciju moj komp..Je li vidis disk u BIOS-u ili?Kakvo je sad stanje?Jesi sve kablove spoio i SATA i naponski kabel? |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
U biosu ga nema ni traga,nevirujen da je crka mislin 1 dan ono stvarno ako je tako onda ![]() Nevirujen da je fizicko ostecenje samo zuji takvo je stanje..jednostavno ka da ga nema a opet je tu.I kablove san cak prominia ima sam rezervne vamo stvarno neznan sta cu. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kakav je točno zvuk? Pokušaj snimiti nekako, ako možeš. Jesi li ga probao spojiti u drugi komp? http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=47660 Posljednje upozorenje za pravila...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Zvuk je kao da trazi nesto i vecinom traje neko vrijeme kad startam kom ali nakon nekog vremena isti zvuk samo tiši. Nisam probao jos spojit na drugi komp ali sada idem do frenda pa cu vidit ako ga njegov komp ne prepozna znaci nema spasa,ako ipak prepozna onda cu zvat nekoga meštra doma da pogleda. Pravila ponasanja...hmm sry ako san nesto krivo napravio nisam bas neki forumas kao sto vidis četvri post... ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|