|
![]() |
#1 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
novi doom3 bench
..evo novog bencha doom-a 3,s raznim grafuljama i konfiguracijama...tako da otprilike znate sta vas ceka... ![]() h**p://www2.hardocp.com/article.html?art=NjQ0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() ![]() Valjda ću uspjeti nagurati 1024*768_highQ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
uuuu, ovo zgleda obecavajuce.. x800xt i abitica ic7-g mogu prozvakat doom3 i na 1600x1200 ![]() i to na high quality sa 8xAF. mrak!
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
piše da bi GeForce 3 sa 64Mb i Athlon 1800+ trebao biti sasvim dosta za puno play & fun iskustvo i onda ide citat u stilu : da im je to netko rekao prije godinu dana ne bi mu vjerovali, ... mislim ja im još ne vjerujem da će to biti dosta ![]()
![]() |
#5 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Stari moj, probao ja Doom 3 na svom stroju sa posla ( Skinuo sam finalnu verziju sa torrenta, nije alpha! ), celeron2400 256MB rama 266MHz neka šrotarija, Intel extreme graphics 2 ( integrirana grafička ). Igrica postavi automatski sve na LOW ili OFF sa rezom 640x480. To ti sve zajedno ide na nekih 2-10 FPS. Sad stavi to na XP1800+ i GF3 i nema šanse da ne ide fluidno za igranje. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|