|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
(riješeno) Problem s Windows XP-om ili driverima :S
Ovako, nabavio sam nove komponente i uredno ih ugradio. Pokrećem komp stavljam windows xp 32-bit sa SP3 i pokrećem instalaciju, sve uredno prođe, resetira se i uđe najnormalnije u Windowse. Pogledam system, očita sve kako treba. Stavljam DVD od Asus ploče i instalira mi chipset update te zahtjeva restart. No, nakon restarta umjesto ulaska u windowse on me traži disketu za ICH10R driver disk, kad ju stavim nekakav error javlja. Windowsi se nemogu pokrenut osim friškom instalacijom. Windowse sam instalirao na IDE, sad jel to kakav problem? Možda treba na ACHI? Napravio sam disketu za ICH10R drivere s DVD-a, stisnuo F6 tijekom instalacije, ali onda mi ne očitava nikakav hard disk :/ Također sam probao sa intergriranjem drivera na Windows XP instalacijski CD i nije uspjelo :S Konfa: Asus P5Q-E, E8500, ATI 4870, 2x2GB Kingmax rama i 2 diska SATA, jedan 250, drugi 200 GB. Evo molim pomoć ako itko zna riješit ovo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako već koristiš drivere na disketi ili ih integriraš na CD, kontroler mora raditi u AHCI ili RAID modu, ovisno o tome koje drivere si stavio. Što si uopće odabrao kod instalacije? Vjerojatno sve živo, a možda ti ni ne treba sve.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007