|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Preporuke i savjet za vodeno hladenje.
Planiram pocetkom 11. mjeseca uzeti neko vodeno hladenje,pa sam gledao u hardveraju djelove,izdvojio sam otprilike ono sto mi treba,ako sam nesto propustio molio bih da me nadopunite,ili ako se moze slozit nesto bolje slobodno napisite izmjene. Zanima me dali je pumpa dovoljno dobra,jer planiram uzet i vga blok,ali tek u 12. mjesecu. hvala. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Vodenjak :)
Datum registracije: Feb 2008
|
Evo ti primjer mog vodenog: http://www.max-save.org/img.php?file=dtzjt8.jpg Samo prilagodiš VGA blok koji trebaš. Creva netrebaš uzet ta skupa. Ja sam uzeo u poljocentru obicna prozirna creva i super su(ok nemožeš tolko dobre lukove radit ko sa tygonom) Pumpa i radijator su super.Ovu od tebe izabranu neznam.Uzmi rađe provjereno. CPU blok uzmi rađe EK supreme acetal(dakle ne ovaj sa plexi) Cujem da ovi sa plexijom pucaju i da moraš bolje pazit oko šarafljenja bloka na maticnu i šarafljenja spojnica. Nemoj zaboravit uzet backplate za CPU blok. Tak možeš više pritisnut blok na cpu(bolje temperature) |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Sve potpis osim tygon crijeva, jesu uber dobra ali jbt 250 kn ne mogu progutat nikako, dalje... rezervar isto po volji ja bi usparo 300 kn i stavio T line ništa mu ne fali. ![]()
|
|
|
|
#7 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ova crijeva koja si uzel ti nejdu na uvodnice koje si uzel. Slažem se da je to crijevo (meni) preskupo i još k tome nije 12mm(unutarnji)/16mm(vanjski) dimenzija koje tebi trebaju. Crijevo ti je to premalog promjera. Po crijeva odi u Pet Centar. Zelene boje su i cijene oko 10kn/m dimenzija 12/16mm. To su najbolja crijeva za tak malo para, a probal sam ih puno. Ostalo je ok.
|
|
|
#8 |
|
Premium
|
Ok,uzet cu druga crijeva,al ljudi,cijena od 66 kn je za tri metra crijeva,a ne za jedan metar,a za ventove pise da se vrte na 950rpm,zato sam ih i stavio,ne znam cemu oznaka 2000 u nazivu.u svakom slucaju laze ili naziv ili specifikacija.Znaci treba mi crijevo 12/16 ili je jednostavnije promijenit nesto drugo pa da ovo crijevo moje ostane,jer planiram sve narucit iz hardveraja. ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Premium
|
Thanks Luxx,drzat cu se ovog.Nego da te jos pitam,koja mora bit tocna debljina crijeva koje budem uzeo? |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
Uživaj u ugradnji. I pazi da ne potopiš komp. Sve dobro stegni i kad puniš sistem pazi da ti pumpa ne potegne zrak. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|