|
![]() |
#1 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Space Siege
Evo nam novoizašle svemirske RPG point and click igre Grafika mi se čini dobrom, vrlo dobrom, ne očekujem ništa posebno, ali vjerovatno igra vrijedna igranja Dizajn levela nije loš, ima upgradeanja, nadam se samo dobroj priči Nabavit ću ju uskoro pa će doći i dojmovi Official site Trailer gameplay 1, gameplay 2
![]() |
#2 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Dungeon Siege jedinica je bila jedna od naj igri za LAN-ove, ako bude space siege samo upola zabavan bude vraški dobro ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
gledosam to još davno sviđa mi se opcija kibernetićkih upgrad ova znaći ako se nadogradiš ruku nogu mozak kralježnicu bićeš jaći i moćeš koristii jaća oružija ako ne saćuvat ćeš svoju ljudkost gameplay će bit drugćiji bićeš privlaćniji drugom spolu i tako |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Minimum: * Microsoft® Windows® XP Service Pack 2/Vista™ * 2.6 GHz processor * 512MB RAM * 3 GB available hard-drive space * 128 MB video RAM or greater, with DirectX® 9 Vertex Shader / Pixel Shader 2.0 support (Nvidia® 6800/ATI 9800 or better) Recommended: * Microsoft® Windows® XP Service Pack 2/Vista™ * 3.0 GHz Intel® or equivalent AMD® processor or better * 1 GB RAM or better * 3 GB available hard-drive space * 256 MB video RAM, with DirectX® 9 Vertex Shader / Pixel Shader 2.0 support (Nvidia® 8000 series or better)
![]() |
#6 |
Someone :D
Datum registracije: Mar 2008
|
ce radit sa softverskim T&L? moja integrusa zadovoljava dx9 al nema hardverski T&L i shadere nego taj posao prebacuje na CPU :S vecina igri mi radi,ne radi samo ako iskljucivo igra trazi hardverski T&L
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Gledao sam trailer i nije mi se bas dopala... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Igra je katastrofa,bila je vec jedna slicna takva igra Restricted Area ako je neko igrao i nije se bas proslavila. Ja sam se nadao malo promijene...kiberneticki dodaci umijesto macevi i oklopi al nista od toga. U igri ima dosta laga na mom kompu mozda kad izbace neki patch je malo poprave. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
igra je ok, mozda su neki ocekivali vise no meni osobno je posve ok. mozda zato sto nisam nista ocekivao jer sam prvi put i cuo za nju tek kad je vec izasla ![]() iako mi je recimo shadow grounds bio bolji a on cak i nije rpg (postoje upgradi oruzja ali ne i samog lika) no u svemu ostalome igre su prilicno slicne. sto se tice laga primjetio sam samo zastajkivanja uvijek na istim mjestima, vrlo vjerovatno prilikom ucitavanja levela (jer desavala su se neovisno kreces li se po vec ociscenom levelu ili nekom punom monstera i eksplozija ![]() sve u svemu prolazni gutac vremena iako da netko mora birati ipak bi mu preporucio shadowgrouns i njegov nastavak prije nego space siege |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
da je bilo jos love/vremena bila bi sasvim dobra igra iako ni ovako nije bas strasna. Drago mi je da jos postoje ovakvi naslovi da bas sve ne pojedu veliki igraci |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|