|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Preporuka UPSa
Pozdrav... Prva tema koju sam našo na tražilici je stara godinu dana. Dakle, trebao bi neki UPS koji bi mogao održat moju konfiguraciju pod strujom toliko da se sve sačuva i sigurno izgasi. U planu u bližoj budućnosti je dosta jača grafička (rang 4870X2 ili 280GTX kad pojeftine) i veći ekran. No, najvažnija stvar od svega toga mi je mogućnost dobre kontrole UPSa sa računala, najsigurnija zaštita od prenaponskog udara (LAN, telefon, gradska mreža) i kvalitetno "ispravljanje" napona kako bi kompu neprestano davao ujednačenu razinu i količinu struje. Vidio sam u Bugu nešto testiranje po sinusoidama, ali vidjevši test grafičkih u Vidiju, molio bih vas da vi nešto preporučite. Ne bi trebalo biti baš preskupo... Budući da mi ne treba ogromno vrijeme autonomije, već samo 2 minute mojeg rada plus gašenje. Jebiga, najbolja motivacija da kupiš UPS je kad ti grom već sprži matičnu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
i ja bih trebao preporuku..danas je takav šus struje u ulici bio i tako je brzo nestala i dosla da sam se preznojio (kao treptaj oko cak se komp nije ugasio neg restartao ):S
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Itko, išta? |
![]() |