|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
gericom-hard problem
pozdrav, imam problem što sam izgubio i nigdje ne mogu naći, limeni nosač hard diska i plastični kontakt-adapter sa spajanje diska na matičnu ploču gericom blockbustera. (disk sam jedno vrijeme koristio kao eksterni dok je lap bio na servisu) pa me zanima gdje bih mogao nabaviti taj plastični kontakt i lim? taj plastični adapter mi je bitniji. tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nekada je Raj servis prodavao Gericome. Nazovi i probaj to nabavit od njih. Kad bi znao točan naziv/šifru dijela, vjerojatno bi ga mogao naći na eBayu za sitnu lovu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
15/JG52
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ebay...ustvari, www.ebay.de koji pokriva njemačko tržište gdje su Gericomi najzastupljeniji. Malo pretraži i nađi nekog frenda sa Paypal accountom (ako nisi u mogućnosti sam otvoriti acc) i za dva - tri tjedna imaš dijelove. E, da, gledaj na to da li prodavać prima plaćanje preko Paypala (neki insistiraju na bank transferu) a neki neće slati van EU (mada možeš poslati poruku prodavaću, ponekada se znaju predomisliti) ali uglavnom, možeš naći što ti treba. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|