Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.03.2008., 13:19   #1
nesta65
Registered User

Datum registracije: Mar 2008
gericom-hard problem

pozdrav,

imam problem što sam izgubio i nigdje ne mogu naći, limeni nosač hard diska i plastični kontakt-adapter sa spajanje diska na matičnu ploču gericom blockbustera. (disk sam jedno vrijeme koristio kao eksterni dok je lap bio na servisu)

pa me zanima gdje bih mogao nabaviti taj plastični kontakt i lim? taj plastični adapter mi je bitniji.

tnx
nesta65 je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2008., 08:53   #2
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Nekada je Raj servis prodavao Gericome. Nazovi i probaj to nabavit od njih. Kad bi znao točan naziv/šifru dijela, vjerojatno bi ga mogao naći na eBayu za sitnu lovu.
Oglas

Oglas
Staro 28.08.2008., 08:17   #3
klan
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor nesta65 Pregled postova
pozdrav,

imam problem što sam izgubio i nigdje ne mogu naći, limeni nosač hard diska i plastični kontakt-adapter sa spajanje diska na matičnu ploču gericom blockbustera. (disk sam jedno vrijeme koristio kao eksterni dok je lap bio na servisu)

pa me zanima gdje bih mogao nabaviti taj plastični kontakt i lim? taj plastični adapter mi je bitniji.

tnx
neznam dali si nasao kuciste ali imam isti problem kad budes nasao posalji mi mail da nadjem i ja
klan je offline   Reply With Quote
Staro 28.08.2008., 08:29   #4
Roy
15/JG52
Moj komp

Roy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor nesta65 Pregled postova

tnx

Ebay...ustvari, www.ebay.de koji pokriva njemačko tržište gdje su Gericomi najzastupljeniji. Malo pretraži i nađi nekog frenda sa Paypal accountom (ako nisi u mogućnosti sam otvoriti acc) i za dva - tri tjedna imaš dijelove. E, da, gledaj na to da li prodavać prima plaćanje preko Paypala (neki insistiraju na bank transferu) a neki neće slati van EU (mada možeš poslati poruku prodavaću, ponekada se znaju predomisliti) ali uglavnom, možeš naći što ti treba.
Roy je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno