|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
Live messenger status mobile
Kad otvorim Live Msn vidim spisak prijatelja i rubrike ONLINE, OFFLINE i MOBILE, jedan prijatelj je stalno u rubrici MOBILE i njemu nije jasno kako je tamo dospio. Šta je ta grupa MOBILE i kako da izađe iz nje i da se pojavi u Online ili Offline. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Bio sam mobile kad sam bio spojen preko moba. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Someone :D
Datum registracije: Mar 2008
|
zasto bi rjesio taj problem? to je grupa u kojoj se nalazi jer je spojen preko mobitela na msn...tako i ja...tako da neznam sto tu rjesavat??? osim ako on nije spojen preko kompa pa mu pise da je mobile,a to je sigurno napravio tweakanjem necim slicnim kao Discovery messenger,pa mu reci da tamo vrati status sa "mobile" na "online".
![]() |
#6 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Nek se proba spojiti na www.meebo.com. Ako je normalno online tamo, nek reinstalira messenger koji koristi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
Prijatelj je reinstalirao windowse xp i Messenger alii opet je Mobile. On nema problema u radu sa Msn ali jednostavno ne želi da se prikazuje kao mobile nego bi želio da ga prikazuje kao i svi ostale tj. Online ili Offline. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Someone :D
Datum registracije: Mar 2008
|
nek si instalira DISCOVERY MESSENGER ili messenger plus i onda promjeni status u online umjesto mobile...nesto je prckao il s discovery-em ils s plusom pa mu tako ostalo.
![]() |
#9 |
Banned
|
Ima najnoviji Live messenger plus ali nezna gdje se to može promijeniti |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|