|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Greška sa HW660-D3
Pozdrav kompanija... Prije 2 tjedna (sad sam dosao sa mora) je riknula matična na kompu. E sad, gledam malo i ne kuzim kako je mogla riknut između paljenja. Ustanovio sam da je moguće da je "spržena" putem LAN-a, tj. preko routera tj. preko tel. utičnice tokom nevremena. Ali to nije sigurno... Sad dolazimo do problema... MaxTV je bio spojen na LAN3, komp na LAN1. I sada poslije tog nevremena su lampice podivljale. Svijetle mi LAN3 i LAN1 bez prestanka iako nije ništa uštekano unutra, preko LAN4 mi nešto ne radi MaxTV - piše mi na ekranu greška sa računom, zovite operatera. Mislio sam prije da je i MaxTV uređaj otišo, ali daje sliku trenutno. Sada sam spojen preko WLANa, ocito je da router radi nešto. Ali sad ne shvaćam zašto se ne mogu spojit na ove LANove 1 i 3... Da li je to kvar routera? Za komp ne znam na kraju što je kvar, znam da je samo maticna otisla, komp se bio palio i gasio svakih 3 sec u loopu. Testirano sa ostalim komponentama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako si u ugovornoj obavezi prijavi kvar i dobit ćeš drugi router. Ovom je napola ili kompletno crknia lan switch čip. Za komp polovna ili nova ploča. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Pa ako ništa ne smrdi i nema vidljivih oštećenja probaj reklamaciju pa ako prođe . . . Ne spominji nikakvo nevrime i sl. Čim je MaxTv u igri mora biti router koji to omogućuje tj. sa njihovim firmwareom izuzev D-Link DSL-G684T. Ovaj može biti "njihov" a može se i origigi fw podesit da podržava MaxTv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
Otprilike tako, s tim da skoro nemožeš birat nego ti donesu šta lokalno imaju na lageru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
Normalno da u dućanu imaš alternativu. Mislio sam na varijantu prijava kvara. Provjeri tržnicu, mislim da se nudilo nekoliko DSL-G684T. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Zna se vec otprije da su pojedini zyxeli imali takve probleme sa svetljenjm ledica..Bilo bi npr. kad bi se spoio u LAN2 svjetlio bi LAN1 kad ne bi nista bilo ukljuceno znalo je svjetlit i LAN1... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|