|
![]() |
#1 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() Ovako, imam laptop i na njemu sam negdje u 7. mjesecu prebacivao SMS poruke s mobitela na laptop u program My Phone Explorer. Postojala su 2 profila, taj na koji sam prebacivao i jedan stari. Neki dan sam išao maknuti čitav MyPhoneExplorer te zaboravio da su ostale SMS poruke unutra. Kompletno izbrisao program sa svim datotekama i historyima. Kad sam skužil kakvo sam sranje napravil probao vratiti sa GetDataBack programom. I našao ja te izbrisane dateke - njih 6 -> Calls.dat, Organizer.dat, settings.dat, SimPhonebook.dat, SMS.dat, SMSArchive.dat. Na drugom kompu imam isto MyPhoneExplorer i probam ubaciti cijeli ovaj folder ali MyPhoneExplorer to otvori ali ništa ne prikazuje - sve prazno. Probam replecati jedinu bitnu "SMSArchive.dat" sa svojom starom na starom profilu - opet prazno - ništa. Kako mogu dobiti/iščitati te vraćene stare .dat datoteke? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Jesi probao s notepadom otvoriti? Tek toliko da vidiš jel se mogu poruke na taj način izvući.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
/
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
/
|
Također, prvo probao i sa System Restore međutim vratio on, ali program se vratio "popola" - pola datoteka programa falilo, jezik bio njemački a ne eng. i sl. a datotekama od mob-a tj. smsovima, pozivima i sl. - ni traga ![]() drugi prijedlog? kako da iščitam tu datoteku? jer SMS-ovi su mi iznimno bitni i poprilično hitni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Nikako nećeš vratiti, očito je da su prepisane te datotetke što znači da ti samo neki specijalizirani servis to može vratit... Ako ne dolazi u obzir ta opcija možeš probati sa Easy Recovery Pro ili nekim drugim progrijem osim GTDBa jer ne rade svi an isti način skeniranje ali ako su prepisane datoteke teško da ćeš ih sam izvuć...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|