|
![]() |
#1 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
LiJEPA KUCISTA
Citiraj:
Ajde mi ruljo objasnite zasto svi gledate da kuciste lijepo izgleda?? Pa daj se malo saberite, pa kaj je vama znalcima bitno da nesto lijepo izgleda (dobro neces sad kupovat neku ruznocu od kucista). Npr. nemozes usporedivat macase ili aopen ili thermaltake, dtk, sa codegenom, jnc-om, ms ili vec kojim kucistima, na ovima je lim tanak ko zilet (razlika u cijeni minimalna). priznajem macase nikad nije imao lijepa kucista, pa ni aopen ( imam doma H600A), al nisam isao na izgled nego na tzv. ''kilazu'', dok primis to kuciste u ruke, pa ga jedva drzis znas da si nesto kupio, a i dok napajanje izvadis, pa ga jedva drzis u ruci takoder znas da ima unutra dobre hladnjake, maska, zalljepit cu neki plakat na nju, izrezat rupe za cd i floppy, bit ce ok :clap: !
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Prije svega postoji jedan neoborivi razlog za kupovinu lijepog kučišta. ŽENA U KUĆI Ostali razlozi ne moraju biti toliko uvjerljivi. Zamisli što bi se dogodilo da mi komp nije prilagođen boji stola i ostatka sobe.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Ona meni: Nesrećo, kakva je to ružna bež kanta na stolu i zašto je moram vidjeti? Ja njoj: Draga, to je kompjuter. To je sprava bez koje ne možeš igrati Solitaire. Vrlo ću rado zamijeniti ružnu kantu nekom ljepšom. Treba mi mizernih 1000 kn za taj poduhvat, ali draga, sve za tvoju ljubav. Nakon toga je razgovor o toj temi gotov, kao i razgovor o krevetnim aktivnostima koje su bile u naznakama. Posljedice su značajno manje nego da se upuštaš u raspravu. Jedino što se situacija ponavlja u pravilnim 28-dnevnim razmacima.
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2004
|
Da dobro sve je to u redu, ali jel zna netko gdje se mogu nabaviti takva kučišta? Ja nisam baš neki stručnjak za case modding i te stvari, iako bih rado to volio znati i započeti s tim. Pa radije uzimam već neko napola ugodno za vidjeti kučište, pa ga onda samo malo sredim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Links, Hg spot , itd.
|
|
Oglas
|