|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
pomoc-java
Dobar dan, da li bi neko mogao da mi pomogne sa sledecim zadatkom, 1.servlet+JSP(inc EL) zadatak: napraviti registracioni formular sa poljima login password provera passworda ime prezime mobTelefon kde su login i email obavezna polja resenje treba da sadzi 2 servleta(jedan za prikaz formulara, jedan za obradu ulaza za korisnika) i dve JSP stranice-form.jsp i result.jsp, prvo sadrzi sam formular a drugi rezultat obrade; zasad se registrovani korisnici cuvaju samo u memoriji; treba: napraviti kontrolu ulaza,eventualne greske ce biti ispisane ispred formulara sa ispunjenim inputima za korekciju; kontrola: unikatnost logina email u dobrom formatu (regex [a-zA-Z0-9_@#]{0,}$) password min 1 znak i 1 broj, min. duzine 3 znaka password i provera password moraju biti identicni broj mobilnog 0xxxxxxxx deo formulara je i captcha, image token, prepisan text je takodje potrebno proveriti guidelines: pridrzavati se MVC pattern - u JSP ne smeju biti scriptleti a u servletima out.println(...); koristiti expression language (EL) u JSP; I da li neko moze da mi pojasni koriscenje EL i MVC . Unapred-hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Ima tu posla. Googlaj java servlet, regular expressions.. Nemreš očekivati da će ljudi za tebe sve riješiti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|