Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja i modding > Kućišta i napajanja
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.08.2008., 20:03   #1
Skorn
Premium
Moj komp

Skorn's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Enermax Galaxy

cini mi se da vise nitko ne spominje ovu legendarnu kompaniju. oni su bili prvi koji su izradjivali komercijalna retail napajanja za pc-e.

enivej zanima me da li je itko imao kakva iskustva sa njihovom novom serijom Galaxy DXX?

koliko vidim cijene su paprene, negdje u rangu sa Silverstoneom, a navodno Enermax sam izradjuje svoja napajanja (molim ispravku navoda ako je netocan)

Onomad se nisu proslavili sa Enermax Galaxy EGX1000EWL, ali sada je novi Galaxy DXX 1000W SLI / Crossfire u igri pa me zanimaju neki detalji. i bez linkanja na johnnyguru molim, nema jos recenzija doticnog napajanja. Na HardOCpu je dobio Gold Award. ono sto me je posebno zaintirigralo je slijedeci navod sa ofišl sajta:

RAM POWER CABLE:
WORLD's FIRST PSU with a dedicated RAM power cable to support next-generation 32-64GB RAM systems.

http://www.enermax.com.tw/english/pr...y1.asp?PrID=75

igre za PS ONE / PS2 koje me zanimaju
Skorn je offline   Reply With Quote
Staro 21.08.2008., 11:32   #2
Compaq6720
Banned

Datum registracije: Aug 2008
To sto se tice za memoriju,ti neces imati bas nikakve koristi... Ako vec uzimas nesto od takvih napajanja,prije bih preporucio Corsair HX1000w ili Thermaltake 1200w koji bi trebali biti jeftiniji od oba napajanja,a po onome sto sam citao je odlicno napajanje... Nego ono sto mi se ne svida kod enermaxa je sto kablovi nisu skroz presvuceni
Compaq6720 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.08.2008., 23:09   #3
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Skorn Pregled postova

enivej zanima me da li je itko imao kakva iskustva sa njihovom novom serijom Galaxy DXX?
Pogledaj ovo, imam neki osječaj da će ti se svidjeti

http://www.anandtech.com/weblog/showpost.aspx?i=482
Gilbert5 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke