Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.08.2008., 05:13   #1
Pandica
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
Unhappy Winamp i Windows Media Player problem

Pozdrav svima,

kao prvo ispricavam se ako postam u krivi podforum, ali ovo je najblize sto sam nasla.
Od nedavno imam problem sa winampom i wmp. Winamp mi ne svira mp3, tj neke svira ubrzano a neke uopce ne svira.
Prije je sve radilo normalno, i odjednom kada sam stavila jedan svirati poceo je taj problem, mislila sam da je mozda samo taj mp3, ali nije vec je za sve tako.
Istu vecer poceo mi je "stekati" i Windows Media Player. Stavim file ili mp3 koji su prije radili normalno a sada ga pusti par sec i onda ESET otvori FF i javi mi url na koji se valjda to zeli spojiti ili sto vec, i blokira daljnju reprodukciju (url je uvijek isti i ne znam smijem li ga tu napisati).
Pokusala sam oboje deinstalirati (winamp i wmp), instalirala ponovo, ali ista stvar. Po forumima sam gledala helpove, i po winampovom, pokusala napraviti sve sto znam, ali nista.
Inace windowsi su nedavno formatirani, u pocetku je radilo sve normalno kao i prije formata, i tu jednu vecer samo je poceo taj problem.
Nista posebno nisam radila, updejtala sam tu vecer adobe reader mislim.
Stvarno sam pokusala sve sto ja znam i pregledala helpove koje sam nasla ali nista ne pomaze.
Molim vas pomognite mi, i ako ikako moze bez formata jer sam u zadnjih mjesec dana formatirala i laptop (koji koristim trenutno) i PC, i zaista vise nemam snage ponovo sve slagati
Stavila sam i msn i icg tu ako je nekome lakse tako, a prilazem log od Hijackthis (pokrenula sam ga kada sam startala windowse, prije spajanja na net).
Ako nisam dovoljno pojasnila, pitajte, jer ja vise stvarno ne znam sto raditi.
Btw. skenirala sam komp i u logu vidim da je Nod bio nasao neki mp3university-files.zip, pise number of threats found 3, a cleaned objects 0. Trazila sam to i rucno u kompu ali tog file-a nema.
Eto to je to, vec sam luda od svega toga, molim vas za pomoc.
Hvala unaprijed.
Attached Files
File Type: txt hijackthis.txt‎ (7.0 kB, 351 views)
Pandica je offline   Reply With Quote
Staro 14.08.2008., 10:16   #2
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Pandica Pregled postova
........
Btw. skenirala sam komp i u logu vidim da je Nod bio nasao neki mp3university-files.zip, pise number of threats found 3, a cleaned objects 0. Trazila sam to i rucno u kompu ali tog file-a nema.
..........
Niti u Hidden files and folders ?
Ako ih je NOD nasao onda negdje moraju biti

nema vise zippacha ......

zippo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.08.2008., 12:44   #3
Pandica
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
Nema ni u hidden, postavila sam da i njih pretrazi.
Pandica je offline   Reply With Quote
Staro 19.08.2008., 17:07   #4
hornyBsensitive
Banned

Datum registracije: Jul 2007
eo Pandica ima problema s virusom poznatim kao:: Windows_media_player_flash_codec_plugin

solution? kažu FS-mp3fix, probala je to pokrenut no bez napretka, pretpostavljam da je virus još aktivan i da treba staviti bolji AV da se otkloni, a potom fiksat ovo danim programčićem...

ili ima netko još koju bolju ideju?
hornyBsensitive je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno