|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Nero 8.3.6.0 Portable pitanje?
Pozdrav! Pošto zbog nekih DLL/OGX (ako se dobro sjećam) errora nisam uspio instalirati standardnu veziju Nera, nabavio sam istu verziju ali portable. Sada me to malo budi, nigdje nema opcije za spržiti "običan" DVD Data disk. Ima par opcija: DVD-ROM (iso) - ovo bi trebalo biti to, ali me buni to iso u zagradi, mislim da to radi slike? DVD-Copy (valjda direktno - sa DVD-a na DVD), Video, BOOT i tako dalje... Dakle, ako netko ima taj programčić - koju opciju odabrati za spržiti DVD Data disk u koji bih mogao ubaciti sve žive formate i fajlove? Tnx! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Bas si Ševa hehe ![]() Ovako Ševa evo ti malo softwarea buduci da su njihove funkcionalosti sve sto se ti ikad trebati, http://cdburnerxp.se/en/download http://www.deepburner.com/?r=download Sto se tice Nera Portable nisam u mogucnosti dati support za warez izdanje softwarea ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Mislim da Nero ne proizvodi portable verzije..
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Da, ta prva opcija ide za DVD-ove sa podacima. Ako nisi siguran uvijek imaš Nero Express pri ruci, on ti je za početnike ![]() Ali poslušaj i gospara, dobro ti čovjek kaže za CDBurnerXP. Svakako isprobaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Instalirao sam CDBurnerXP - on sam skužio ako je unutra prazan CD ili DVD? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|