|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Big ass problem
Evo nisam ni znao di tocno smijestiti problem,ali zaista bih bio zahvalan ako mi itko moze pomoci. Naime,laptop na kojem mi je instalirana vista je klinicki mrtav.Sve se desilo dok su u njemu bile spojene slusalice i mikrofon.Pustena je bila neka traka,nakon cega je doslo do blokade koja se manifestirala kao nekakvo pistanje.Ugasio sam zvuk,cime se i pistanje maknulo i prvim povratkom zvuka i pistanje je bilo opet tu.Pokusao sam ugasiti racunalo,ali nista od toga.Jedini moguci preostali nacin mi je bio da izvadim bateriju. Nakon toga upalio sam ga,ukucao pass,racunalo se upalilo i programi su se poceli pokretati.Kada mi se prakticki sve pokrenulo,upalio mi se msn,pokusao sam izaci iz njega,ali mis mi nije reagirao i slika je izblijedila i opet jedino sto mi je preostalo je bilo da ga ugasim.Daljnim paljenjima racunalo nije ni dolazilo do stadija da ude vec prilikom ukucavanja sifre ili bi se blokiralo ili bi nakon ikucanog passa dosla slika da ce uci unutra i kada treba da ude unutra bacilo bi crnu sliku nakon koje bi se opet pojavila ona da ulazi unutra i blokiralo bi se sve.Pokusao sam u safe mode-u i na razne nacine,nije islo.Obrisao sam neke programe,ali opet nisam mogao sve.Pokrenuo sam u BIOS-u funkciju da mi se u onom nekom programu otvore programi koji bi mogli biti gresni,ali opet prilikom paljenja(ukucavanja passa)suocavao bi se sa istim problemima.Nakon toga probao sam i funkciju sa kojom se racunalo pokrene na nacin da se vrati i na zadnji put kada je radilo korektno,ali opet prilikom ukucavanja passa ista stvar mi se desila. Pokusao sam i iz Safe mode-a onaj recovery napraviti,ali ni to nicemu ne sluzi. Ako itko moze,bio bih zahvalan na pomoci. Jedino sto mi pada na pamet je da premjestim vazne mi fileove i da ga vratim na tvornicke postave,ali opet nisam ni u to siguran. Hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Po svemu sudeći to će bit slučaj za reklamaciju... Backup podataka pa probaj restaurirati sustav iz hidden particije ili ga reinstalirati pa ako ne prođe na reklamaciju, očito mu nešto ne štima hardwareski u tom slučaju...
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|