|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
(riješeno) Problem sa instalacijom xp-a na soc 370
Frend mi je poslao komp da mu ga probam rijesiti problem. Koristio je win xp vec nekoliko godina na njemu, ali jedan dan mu se komp vise nije htio upaliti, ventilatori se zavrte ali sliku ne pokazuje. Odnio je komp na servis i tamo su mu rekli da jedan keks memorije ne valja ( imao je 2*128mb ) i ugradili su mu keks od 512mb. Komp je radio dva tjedna i vise se windowsi ne zele dici. Sve normalno krene, pojavi se ekran da ucitava windowse i tik prije nego što bi se komp trebao upaliti, restarta se. Probao sam formatirati disk i staviti nove win xp, ali prije nego mogu uopce odabrati na koji disk zelim instalirati win izbaci poruku da jedan komad hardwera nije kompatibilan sa win. Probao sam premijestati rame po slotovima, probao sam sa novim i starom plocicom rama koja je ispravna ali cijelo vrijeme ista stvar. Komp: Foxconn s3pro-au+, Celeron soc 370,grafa MS8817, 2 diska, 2 prže i no name napajanje.
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Slican problem sam imao sa jednom starijom S478 plocom. Stvar je bila sto nije htjela raditi sa SP2, tj dodje do loadinga i restarta se. Probaj staviti Win sa SP1 pa probaj onda. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Pogodio sam da je do win-a.. Samo sam fulao prob. kod tebe radi SP2 kod mene SP1 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|