|
![]() |
#1 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Koji mobitel do 800kn, polovni ili novi?
Dakle sto da uzmem do 800 kn, najradje bi uzeo Nokiu E51 kada bi nasao do te cifre, drugi izbori mi padaju na SonyEricsson (koji preferiram od ostalih brandova) W350i i V640i. Mob mi uglavnom sluzi za multimediju, tocnije mp3-player, tako da su s te strane dobar izbor SE W-serije, ali, opet nije lose ni da ima dodatne opcije tipa Edge ili nesto bolje da se mogu ponekad laptopom spojit na net; ili da mogu otvorit i procitat neki tekstualni fajl na njemu. Fotoaparat imam dobar sastrane tako da kamera nije bitna pretjerano. Eto trebam savjete, hvala puno ![]()
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Pogledaj si svakako Nokiu N73. Ja ju imam, odlicni zvucnici, symbian, slusalice sa 3.5mm konektorom (mozes neke druge sluske spojiti), odlican MP3 player. Jedina mana je sporost softvera kada je mob nakrcan svime i svacime. No s vremenom se naviknes. Takodjer ako uzimas polovni racunaj da ce ti baterija trajati max 2 dana sa slusanjem glazbe. Ja sam upravo uzeo novu bateriju (100kn) i sada drzi 4-5 dana sa slusanjem glazbe po 2h dnevno i cca 20-30min poziva. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ak je za muziku , ja bi lovio nesto poput 5310 , glazbeni mob , odmah 2gb kartica i dosta dobre sluske , 998kn je u t-mobileu , a u oglasniku bi se dala naci i nov za 800 sigurno , mozda i za 50 manje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Također me zanima mob do toliko love al za starog jer mu je nokia 3310 počela umirat ![]() Htio bi da je SE ili isto Nokia, i po mogućnosti da ima velik ekran, dobru bateriju, i ok tipke a ne da se mora sa čačkalicom tipkat, ostalo ništa nije važno. Hvala 2 rams Sry kaj ti upadam u tread. ![]()
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() Uzeo ovo: http://www.gsmarena.com/nokia_6280-1199.php Ukratko: velik ekran, dobra baterija, velike tipke, lako javljanje te već klasično kretanje kroz menije i raspored istih od Nokie. Zasada stari super zadovoljan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
@rams dodes do bluesa dam ti malo nokiu pa pogledaj ako ti se svidi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Brrr vec se ona meni svidja ![]() N73 ima u oglasniku vec za 900kn, pa cu vjerovatno nju uzet, sam da docekam placu i pare od starog moba.
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Aug 2008
|
hm sused, ne znam ne znam...ma uzimaj N73, bez razmišljanja ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Potpis za E51 jer je duplo bolja od N73. N73 je plastika gimnastika a to što ima stereo zvučnike nije najvažnija stvar, a i nije in. E51 metalni fon, neograničeno podržavanje micro SD, uz BT dobar GPS, glasan, ma sve jakooo dobro! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ne bi se sa ovim slozio , duplo bolji nije sigurno , zapravo za moj pojam nije uopce bolji jer uglavnom sve to sto je stavljeno u e51 kao poslovni aparat meni recimo ne znaci nista , a znaci mi recimo puno bolja kamera na n73 ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|