|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Toshiba Satellite P300D-10V
Eto bas citam novi Bug kad ono padne mi na pamet da bi si mogao kupit novi laptop malo za igru/posao . I razmisljo sam mogo bi onaj Forcebook Diablo II al sto sam vise trazio i cito o njemu na netu shvatio sam da nije bas nesta i tako sam na kraju dosao do Toshiba Satellite P300D-10V, vidim da je Best Buy citam po forumima kazu da je solidan , dobar , sad me zanima dal ima tko iskustva sa njim , malo da mi kaze iskustva s njim , dal se pregrijava ili ne , rusenje sistema , mozda i takve stvari . Hvala unaprijed . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
taman si me preduhitrio kada si otvarao ovu temu...i mene je zanimao taj laptop a u medjuvremenu mi je i dosao... pa evo ako te i dalje zanima pucaj s pitanjima... dali se pregrijava...dosad nije, iako se zna ponekad malo vise zagrijati dolje ljevo kod ovih naljepnica... ventilatore ni necujem (iako mi je u 50% slucajeva muzika upaljena pa ih ni nebi cuo da rade na 80db ![]() do sada sam picio samo cod4 i civilazaciju 4 na njemu... na codu se nerusi, sve funkcionira na normalnim detaljima i rezoluciji od 1024x768, preko te rezloucije zna trzat... civilizacija 4 ide bez problema tokom igranja nisam primjetio neko extremno zagrijavanje... nakon prvih par punjenja i praznjenja baterija na visti traje oko dva sata...(instaliranje sa cdova, surfanje, glazba, upotreba stickkka...) ono sto ljudi pricaju da ostaju packe meni nije strasno... istina ostaju, ali samo prodjes krpom nakon koristenja i ko nov je... ja sam sve u svemu zadovoljan ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|