|
![]() |
#1 |
act of God
Datum registracije: Oct 2004
|
Preporučite mi OS
Nisam pratio svijet OS-eva dosta dugo pa sada ne znam sto staviti na novu kompjutor koji cu kupiti. Hardware je ukratko Gigabyte MA-770DS3, 5000+ BE, GF 8800 GTS, 250 GB onaj tzv. "Speedy Gonzales" disk, 2x2GB KINGMAX 800 MHz... Kompjutor mi sluzi prvenstveno za igranje igre World of Warcraft, surfanje i gledanje "filmova za odrasle". Do sada sam koristio Windows XP koji imam original, ako bih sada presao na Windows XP x64 da li bi bilo vecih problema sa driverima, da li bi World of Warcraft radio I da li bih morao novi OS kupiti ili mi vrijedi CD-Key sa ovoga ne x64 kojega sam vec kupio. Da li da kupim Windows Vista Ultimate x64 mozda? Hvala na odgovorima i nemojte mi reci da citam stare teme jer sam procitao 15 stranica nisam se bas usrecio.
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Da sam na tvom mjestu ostao bi na Windows XP x86 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Imam na lapu Vistu Buisness, i radi nakon svih updateova sasvim ok..na tvome ce raditi do jaja..pikni si 64 i to je to.. Narafno igram wow ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|