|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Nesto se vrti u pozadini a ne znam sto je to i kako to iskljuciti
![]() Ovo mi se dogadja dok igram Titan Quest i Crysis.. U drugim igrama to nisam primjetio... U Titan Questu kada pritisnem bilo koju tipku na tipkovnici, ponekad na milisekundu mi se pojavi prozorcic sa kineskim slovima i odmah nestane... ne dogadja se to stalno i ne utjece mi na gameplay i stabilnost igre... no u Crysisu mi stvara problem... kada pritisnem i drzim dvije tipke npr kretanje: W (naprijed) i A (lijevo) ponekad mi se pojavi prozorcic sa kineskim slovima, kao sto se i vidi na gornjoj slici, i speaker na maticnoj ploci mi pusti BEEP zvuk kao kada pritisnem vise tipki na tipkovnici odjedanput... ako drzim pritisnute tipke speaker ce neprestano ispustati taj zvuk, u samoj igri se nista nece dogadjati nego ce se ispisivati tipke koje sam pritisnuo... na gornjoj slici se vidi primjer kada sam pritisnuo i drzao tipku W... Antivirusni program i spybot nisu nasli nikakve viruse ni trojance... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() Ma to ti korejci u Crysisu javljaju da si gotov ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Problem rijesen
Problem rijesen... iz nekog razloga uz hrvatski, instalirali su mi se i drugi jezici i to tajvanski, kineski, korejsi, japanski.. kako igram pritiscem kombinaciju tipki koje mjenjanju jezik u langauage baru... no kako mi je on iskljucen nisam primjetio da se ista mijenja sve dok nisam otisao u regional and language settings Jedino neznam kako su mi ti jezici dospjeli tamo... mozda kada sam instalirao proofing tools za office... no kako god... problem rijesen Zadnje izmijenjeno od: drazac. 12.08.2008. u 13:14. Razlog: Problem rijesen |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|