|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Mogao bi, samo mi se cini da ti tu fali jos stvari kao npr HD? Jednog, dva HD? Clockanje, mislis li clockat, imas li dodatne hladnjake na grafi, na cpu-u, ventilatore, ostalu optiku, naziv maticne...??? Siguran sam da neces samo u kuciste ugurat ove 3 komponente i krenut u akciju??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
gurat će sasvim ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja sam se BOJAO Ali imam 400w fortron blue storm 2 Imam Zotac AMP 9600 GT koja trosi 96w Imam amd x2 4400 koji trosi 110w imam 3 harda imam 3 ventilatora imam ukljucene zvucnike,pruinter,skener imam ukljucen webcam i gamepad imam ukljucen mikrofon imam 2 przilice i led diode igram igre na max i nije mi jos crklo niti sralo ,radi kao beba a buke ni nema. eto za 400kn je savrseno a tvoj proc trosi manje nego moj a sigurno nemas 3 harda i 3 venta a ako i imas, idalje neces trebat jace....
![]() |
#9 | |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
ok whatever samo kazem da ako ja mogu sve to imas...a on sigurno nema a proc i grafa mu trose kao moje ,nema razloga za brigu....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|