|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Problem sa instalaciom drivera i jos neki sitni problemi sa Windowsima...
Evo, danas konacno reinstalirao Windowse XP. Izbrisao sam i Vistu sa computera, tako da me ne pitate da li mi sve radi u Visti. Nakon instalacije sam instalirao drivere od maticne i restartovao computer. Sve je radilo sasvim uredu. Namjestio sam rezoluciju na nativnu rezoluciju monitora (1650x1050) i sve je radilo sasviim OK. Nakon toga sam sa CD/a, na koji sam prije instalacije sprzio drivere od graficke, instalirao drivere od graficke i pononvno restartao comp. Kada su se Winsi digli, rezolucija mi je bila namjestena na 640x480 i kvaliteta slike mi je bila na najnizoj vrijednosti od 4 ili 8 bita (ne sjecam se tacno) i slika je bila uzasna. Pobrisao sam drivere pomocu driver cleanera. Pokusao sam nastimati rezoluciju na nativnu, ali najvise sto mogu nastimati je 1400x1050... U cemu je problem, kako da rijesim ga... drugi problem mi predstavlja jeziik pisanja... Naime, prilikom instalacije Windowsa, nigdje mi se nije ponudila mogucnost da odaberem jezik... Pa sada, ne znam kako da to nastimam u Windowsima, molio bih vas za pomoc... Treci problem mi je/ Kada scoorlam neku web stranicu gore i dole, slika se ne krece prirodno, kako bi trebala. Nego, krece se valovito... To mi je malo cudno, je li to do driivera ya grafiku? Unaprijed zahvaljujem, vas d^_^b... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Evo i ja sam rijesio problem sa driverima... Samo ponovno instalirao i restartovao comp, namjestio rezoluciju i sve radi... Samo, nije mi jasno ovo za jezik tastature, pa bih molio nekog da mi to samo kaze kako cu uraditi... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
1. prije reinstalacije windowsa sve je radilo OK 2. nakon sto sam reinstalirao Windowse, instalirao sam drivere od maticne i restartova comp 3. instalirao sam drivere od graficke kartice i restartovao com 4. kada su se windowsi digli, rezolucija mi je bila na 640x480 i kvaliteta slike mi je bila na 4 bita, znaci na najnizoj vrijednosti... 5. ocistio sam drivere sa Driver Cleanerom i restartovao comp 6. kvaliteta slike se je vratila u normalu, ali ne i rezolucija koja je bila na 1440x1050 i bisam je mogao povecati, tj. vratiti na nativnu rezoluciju 7. ponovno sam instalirao drivere i rezoluciju sam opet mogao vratiti na nativnu rezoluciju I problem rijesen, pa se ti sad snadji... @joke, ne mogu pristupiti My Computeru niti Control Panelu. Uvijek mi ovo izbacuje: Mogu pristupiti samo folderima koji su na desktopu, ali ne mogu folderima koji su pod "start" (a tu su mi My Computer i CP itd....) Mogu im jedino pristupiti preko foldera koji su na desktopu... Kako da to rijesim:? EDIT: Evo rijesio sam problem sa jezikom rastature... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
@d^_^b nisi u meduvremenu nikakvu "gamad" pokupio s neta?Pokreni hijack this i postaj logfile na temu o hijacku tu na forumu ili sam provjeri tu http://www.hijackthis.de/ i poskeniraj sa nekim AV-om.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
Nisam nista pokupio jer mi se togadja od samoga pocetka... Jos se nisam connectovao na net, a pocelo mi je to izbacivati... I od pocetka mi govori da mi je neki file koji se nalazi u sistem32 zarezen, ili nesto nije u redu s njim... U svakom slucaju cu to pogledati i pitati na vec postojecoj temi o tome... Hvala... ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|