|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Windows live messenger i virusi
Posto mi stizu dnevno na tone ovakvih poruka zelio bi ovo rijesit.. neka ovo bude topic za sve sa slicnim pitanjima.. ![]() ovo je nekakav msn virus, salje se drugima pise kao did you c my naked pictures i takva sranja, salje Nesto.zip i onda ako kontaktu protresem prozor onda to pise transfer failed i nakon cca minutu njemu se pocnu pojavljivat poruke koje ja saljem inace ne.. i naravno kontakt meni nemoze nista slat.. jel netko zna kako ovo rijesit? neznam tocno kako se zove virus koji ovo radi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
umjesto windows live messengera, koji se još program može koristi umjesto njega ( da mogu koristiti staru adresu ) i dali će se na tom drugom programu javljat takve "greške" tj napasnici i virusi.... jer i ja imam isto problema s tim messengerom |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
ja sam nasjeo na takvu foru i to sam rijesio tako da sam se maknuo s neta i nasao taj folder, unlockerom ga otkljuco(sam se zakljuca)i pobriso shift+del,nakon toga nazvo frenda koji je sirio to sranje i reko da napravi isto! problem rijesen i svi sretni i zadovoljni! ![]()
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja bih samo jos dodao da se isto tako može koristiti program Pidgin koji je vrlo jednostavan za upotrebu. Uz msn podržava jos i ostale messengere kao icq itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
nemam taj virus pa nemogu pogledat... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
ne radi se o mom kompu, treba mi direktno rijesenje ako neto zna, nemogu doc nekom i syebat windowse dok micem msn virus ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
R.I.P Mitzek
|
a gle ime foldera varira!ono s cim sam ja imo problema su one poruke tipa "gle sliko sam se gol", i bla bla bla zip fajl!onaj ko to siri je skinuo taj folder i raspakiro ga!folder je istog naziva kao i ime zipannog fajla!treba nac u downloadsima ili gdje mu se vec skidaju fileovi i tamo pronac!a i adawere pomaze!
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
![]() Zadnje izmijenjeno od: marko1994. 17.03.2008. u 15:24. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
ja imam problem. Kad se spojim na msn odma svim mojim prijateljima se posalje neki link nest evo jedan ****************** nod32 ga ne nađe. Kak da to riješim Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 08.08.2008. u 14:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Imao sam isti problem, sestra zarazila komp... Potraži po netu, imaš raznih cleanera za to, nisam doma pa ti nemogu poslat, imam negdje bas za to... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|