|
![]() |
#1 |
Guest
|
Par pitanja u vezi OS-a.
Pozz svima! Evo kupi sam novi komp, E8400, 4 gb rama, 4870 512mb. I sad. citam i raspitujem se kaj bi bilo najbolje staviti, ali hocu cuti i vasa misljenja! mislio sma staviti 32 bitne xp, za rad u officu i ta sr***a, za igranje COD4 mp surfanje mjuzu i to. e sad, mislio sam staviti josh neku vistu x64 da odigram ove fensy zahtjevne igrice na dx10. to bi bio dual boot. zanima me dal taj dual sta uspori komp, kako djeluje na performanse, dal moram imat dvije poseben particije za svaki OS, i na kraju krajeva, dal se to isplati? tnx advice |
![]() |
![]() |
#2 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Dual boot ne uspori komp. Dal se isplati zbog DX10? Takav kakav je sad (još u povojima) - ne. http://forum.pcekspert.com/showthrea...ight=dual+boot |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Oke...onda smao josh jedno pitanje, dal cu, ak stavim 32 bitne win, izgubit kaj u performansama u odnosu na 64 bita ili smao 750 mb rrama? |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
ako ti se da probaj obje varijante ![]() A ako ne poslusaj iskusnije..... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
/
|
perfomanse u igrama ili općenito? ako su aplikacije koje podržavaju i 64bita onda će biti dosta veliki uspon perfomansi (što vjerojatno ne koristiš), dok mislim obične aplikacije neće biti neke razlike. igre idu u malu korist 64bita - ~4,5 FPSa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
Ma igram COD 4 multiplayer aktivno, a mislim da on ne podrzava 64 bita? vecinom na kompu igram, surfam i tu i tam neke delam u ps-u, onak nis profesionalno. mislim da i ne koristim aplikacije za 64 bita(koje su to npr?). kolko sam skuzil neisplati se tolko taj DX 10, i stavljane dual boota!? |
![]() |
![]() |
#7 |
/
|
Za sada se da - ne isplati DX10, da bi zbog toga radio dual boot - nema potrebe. Ako si znatiželjan kako izgleda DX10 (nemaš kaj posebno vidjet) onda si stavi. Ovo je lista igara koje podržavaju 64bita na XP-u:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas