|
![]() |
#2 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Fizički su ploče identične, a jedina razlika je u "dodatnoj opremi". NF7-S ima kao dodatak još i adapter koji omogućava spajanje PATA diska na SATA. Inače potpun nepotrebno jer ne možeš natjerati PATA (133) disk da radi bržr no što on sam može makar bi SATA (150) to podržao. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Kao što vidiš, u mom sigu, ja imam tu ploču. Pošto sam kupio SATA disk nisam smatrao da mi treba taj adapter i onda sam kupio NF7-SL koja je identična NF7-S, ali u pakiranju ne dobiješ taj adapter. Baš pitaj na forumu ako tko koristi to, ja NE i osobno mislim da od onih koji to imaju, skoro nitko to ne koristi jer stvarno nema potrebe za time. Tu razliku u cijeni rađe korisno upotrijebi u nešto poput RAMa ili boljeg napajanja i sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
ovaj stari vjerujem da je nis koristi, al novi (serilel 2) ima mogucnost (navodno) spajanja optickih uredjaja na sata kontroler. vrlo zanimljivo, jel sata kablovi mogu biti puno duzi od pata, te kuciste moze ic u podrum se hladiti, a przilica mi ostane u sobi ![]()
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Bas sam procitao 2 clanka o NF7-s... u jednom pise da CPU Core Voltage ide do 1.85V, a u drugom pise da ide do 2.3V... Koje je od toga tocno? Ili je obadvoje tocno, ali su razlicite revizije ploca? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|