|
![]() |
#1 |
doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
DDR za mobilca-koji?
Preporučite mi nešto, valja li A-data 2 x 256 po 500mhz(nisam probao tu memoriju)? Neki kažu kingmax... htio bih 2x256. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
GEIL Value se pokazao kod mene ok, radi na 420 MHz CAS2.0 . Imao sam prije TwinMOS, ali taj nije toliko išao visoko. Možda bi trebao pogledati ako negdje ima zlatnih KingMAX HC500. A-Data ima visoke latencije, tako da je to memorija više za Intel platformu. Najbolja memorija za AMD (dakle, top-of-the-line) je ova koju shimpa prodaje za 1000 kn, jedan stick Corsaira 433 sa Winbond BH5 čipovima. Strava. I tako kod AMD DC nije neka velika stvar što se tiče performansi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
Da imam pare i nemam memoriju (i da mi neće trebati više od 512 Mb tako skoro, takve Corsaire više ne proizvode, a pronaći nekog da hoće prodati takav stick se graniči sa ukazanjem Gospe), kupio bi shimpin Corsair i ne bi se osvrtao. Sigurno ćeš iscjediti više performansi iz njega nego od bilo kojih drugih modula u DC-u. Naravno, ako imaš dobru ploču koja ide do 230 FSB. Ako tražiš nešto normalno, Pinsla prodaje 2x256 Infineon koji radi na 200 MHz CAS 2, pa pitaj njega, mislim da ih prodaje dosta jeftino. Your call, though. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Želim se riješiti ovog CH-5, anyone? Sky ti si nekaj htio posuditi?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
Može, ako daješ na posudbu dok je ne prodaš ili dok ne skupim pare ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Headbangig Grunf!
|
Prvo ja trebam nać drugi stick 512 s Bh-5 ili kupit XL, i nać se sa shimpom, a on je reklel da može pričekat a meni je frka s parama
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
Stari moj, vjerojatnost da ćeš naći nekoga tko prodaje 512 ili 2x256 BH5 Corsaira je JAKO, JAKO mala. Nego, kakav XL? Zapravo, iskreno rečeno, ne kužim tebe, imaš CH5 Corsaira koji ide u nebesa (DDR500, right?), i to 2x512(!) i svejedno hoćeš još luđe. Poslušaj me i okani se ćoravog posla, nećeš ni osjetiti razliku u performansama. Your call, though! ![]() ![]() P.S. Gori si od mene, ja bar hoću gigu RAM-a (prokleti FarCry, proklet bio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Corsair 3200XL koristi nove samsung chipove i na 200MHz je deklariran na 2-2-2-5, na na 500MHz na 2.5-3-3-6 sa 2.75V. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
3200XL je nešto lošije od BH-5 al bolje od CH-5,kod nas nema, kad formel dobije ovu pošiljku CH-5 ( oko nove godien ) i kad ju proda onda će naručiti XL. Treba se vidjet kakvi su ti Powerchip u novim Twisterima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
A Dollar je 6,7=3006,96kn Cijena? prava sitnica
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
Idemo u šoping u Austriju, pa uz deterdžent kupimo i kilu Corsaira ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
E da je sad u SAD-u pa se nakupit opreme pa nazad ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Headbangig Grunf!
|
: lol2 : : goood : Imate kaj za prijaviti? NE! A kaj je ono tamo? Kaj? ONO! A to mislite, pa ovaj Crosair. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
O hebo te, staviš po jedan stic Corsaira u kantu sa deterdžentom, pa kad carinik pita koji je to kua u deterdžentu - "Ma to vam se dobije sa svakom kutijom deterdženta, akcija znate". A onda padneš na tur kad tip kaže "Daj stari brzo reci gdje prodaju taj deterdžent, treba mi giga Corsair RAM-a, FarCry me je*e za popizdit" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Resistance is futile
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Citiraj:
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
|
Jel itko imao ikakvog iskustva s supertalent memorijama?
Svijet je monitor s beskonačnom rezolucijom! 1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w... 2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w... 3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb... -->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|