|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
MSN & IExplorer problem
bok, evo imam jeno pitanje ...malo je kompliciranije jer cjeli mi nije mogo nac odgovor svi vi koji koristite windows live messenger znat cete da kad denim klikom na onog zelenog covjeculjka dolje odem pa imam email inbox opciju.. e sad kad god odem gledat email, meni se otvara preko IExplorera...a ja to mrzim i mrzim taj program i jednostavno ne zelim da mi otvara preko tog programa, ja koristim mozzilu i zelio bi ako je ikako moguce da se namjesti da se otvara preko mozzile... takoder ...trazio sam po kako izbrisat IExplorer, cak ni to nisam mogao nac...dal zna netko? ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ne mozes to bez pluginova..Prvo moras instalirat Messenger Plus!Live i nakon sta ga instaliras trebas skinit StuffPlug instalirat i njega i namjestis da ce FF bit defaultni browser i onda ce ti otvarati mailove u FF-u.. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Premium
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
heh al google ne searcha forume u detalje jer npr neki warez idem trazit pa upisem, nece mi odmah neku temu sa forumw izbacit, samo kaO primjer ![]() a kako izbrisat IE? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
N00B
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Premium
|
pa vidis joke da je lud covik...pise mu u nicku -a to za brisanje IE-a ti je dosta glupo,jednostavno stavi default na browsera kojeg oces i to ti je to...a ako ne zelis da ti radi IE, u njegovim postavkama samo promini poxy server (tools>internet options>connections>lan settings>proxy server(stavi kvacicu i stavi nule na adresu))
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|