|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
ATI HD 2600 Pro
install-->izaberem jezik-->InstallShield(windows installer) se "izkonfigurira" tj. bar se onaj napuni do kraja i onda mi izbaci ovo -->
Može li mi iko pomoći, živim u nadi da je greška software-a, a ne hardware-a tj. (grafička ili RAM ![]() Code:
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS: Windows XP SP2, Vista Intel Pentium IV 1.4GHz or equivalent processor 1GB RAM 6GB free hard disk space 4x DVD-ROM Drive DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX or ATI Radeon 9700 video card) DirectX 9.0c compatible sound card DirectX 9.0c or higher (included on Disc) Multiplayer: TCP/IP 192 kbps or higher Windows compatible keyboard 800 x 600 monitor resolution tu grafičku,jbg...xd...
trenutno radim na konfiguraciji AMD Athlon 64 Processor 3200+ 2.01 GHz, 2.00 GB rama grafička je već navedena..disk, vrlo prazan ![]() I pokušavam instalirat PES 2009, čiji su minimum requirementsi navedeni na dnu. Uglavnom, kliknem Autorun-->install-->izaberem jezik-->InstallShield(windows installer) se "izkonfigurira" tj. bar se onaj napuni do kraja i onda mi izbaci ovo Može li mi iko pomoći, živim u nadi da je greška software-a, a ne hardware-a tj. (grafička ili RAM ![]() Code:
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS: Windows XP SP2, Vista Intel Pentium IV 1.4GHz or equivalent processor 1GB RAM 6GB free hard disk space 4x DVD-ROM Drive DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX or ATI Radeon 9700 video card) DirectX 9.0c compatible sound card DirectX 9.0c or higher (included on Disc) Multiplayer: TCP/IP 192 kbps or higher Windows compatible keyboard 800 x 600 monitor resolution
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
hmm.... Original igra? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|