|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
DVI video splitter
LINK evo ovo gore u linku mi treba tako nesto trebam spojit na komp 2 monitora i TV preko DVI.a nadam se da toga u nasoj drzavi ima cijena nije pitanje bitno je da se nade jer mi je to jako bitno. I da mi netko objasni princip rada ako je to netko vidio u zivo i kako to funkcionira... Ili bi i ovo dobro posluzilo? LINK |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
jel bi itko mogao pomoc tj da se sa time susretao ako ne LOCK temu i cao... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Takve uređajčiće (prvi link) imaš u skoro svim prodavaonicama TV-a i monitora. Rade kao router za lan - jedan signal distribuiraju na više uređaja. Što se tiče drugog linka, radio bi i on, ali mislim da ti neće raditi za kombinaciju koju si ti zamislio - 2 kompa + TV jer nećeš moći u postavkama grafe odrediti kamo da isporuči signal. Koliko mi je poznato, postoje i grafe koje mogu dati 3 signala. Znam da je nekad Matrox eksperimentirao sa time (Parphelia?). Možda bi radilo sa nekom grafom koja ima HDMI i 2 DVI-ja ili HDMi+DVI+VGA.
![]() |
#5 |
Premium
|
ovako da objasnim situaciju imam 2 monitora trenutno 24 primarni 19 extended tj namjesten je dual view. Ja bi htio sa primarnog bubnit sliku na TV i to je to a da ne gubim na prikazu slike previse tj. na kvaliteti... ![]() sto vise mogucnosti da postoji slaganja slike to bolje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
trebalo bi raditi. malo searchaj po forumu bilo je sličnih tema baš za dvije grafe i 3-4 monitora.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|