|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
(riješeno) IE7 problem
skinuo sam ie7 sa microsoftovih stranica i instalirao ga na winxppro na kućno računalo. kao home page je postavljen http://go.microsoft.com/. problem je nastao kada sam u tools>internet options>general>home page htio obrisati microsoft i upisati google kao početnu stranicu. ie7 to ne prihvaća, samo nudi mogućnost upisivanja google-a u novi redak tako da se otvara u drugom tabu uz microsoftov tab. sada, kad pokrenem ie7 otvore se dva taba (microsoft kao defaultni i google kao drugi) pa svaki put moram dodatno kliknuti na google tab. kako maknuti microsoft? napominjem da na laptopu imam instaliranu vistu ultimate gdje sam google postavio bez problema. usporedio sam sve settingse i sve je isto u oba ie7. molim pomoć! Zadnje izmijenjeno od: zlaya77. 28.07.2008. u 11:05. Razlog: Riješen problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Six Blade Knife
|
Provjeri sa hijackthis jel išta mijenjano u registryju, ili možda si instalirao sp3 pa ima nekih konflikata. Savjet: prijeđi na firefox. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
imam instaliran sp3, ali mi nije jasno u čemu bi tu trebala biti kvaka! može li to netko objasniti (u kratkim crtama). što se tiče ostalih browsera, svaka čast, ali da me ne zanima baš ie7, ne bih opisao problem. EDIT: ne ide ni sa "your only home page"! Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 20.07.2008. u 15:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
probao sam, ali čim sam kliknuo na "use default" nestao mi je google! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
ništa od toga! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Riješio sam problem. Naime, kada sam instalirao ie7 i pokrenuo ga prvi put otvorila se microsoftova stranica i tour kroz settingse. Greška je bila ta što sam prvo prošao settingse i microsoft je automatski ostao kao home page. Nakon toga sam google mogao dodati samo kao još jedan tab. Ponovio sam instaliranje ie7, ali sam sada prvo postavio google umjesto microsofta pa tek onda prošao settingse i sada nema problema, imam samo google kao home page. Hvala svima koji su pokušali pomoći. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|