|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Dream match tennis pro
Po meni najbolja tenis igra za pc. Igrao sam starije besplatne verzije, al ova najnovija je daleko iznad njih. Eto zanima me jel itko od vas cuo za ovu igru i zna li gdje ju mogu nabaviti!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
probaj virtual tennis 3 rasturaa ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ajde ako netko igra neka mi da msn da se dogovorimo za partiju.
![]() |
#8 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
@DEEMon - javi mi se na private ako zelis odigrati DMTP, drage cu te volje ''samljeti'' :-) Eh, sada netko je pitao kako i sto... DMTP omogucava (P=pro verzija) u okrljastenoj, nekupljenoj inačici igranje od 5 minuta offline, a online neograniceno, ali samo sa jednim igracem (J.Mason, ne znam jesu li sto promijenili, jer sam igru kupio pred 3 godine). Igra se ''normalno'' preko neta kupuje ili paypal (mislim). Ako se pitate koliko je sigurno, kupite (ja nisam primjetio nepotrebne cifre na kartici). Postoji jos nesto sto omogucavaigranje sa svim igracima offline, ali da bi ste igrali online (sa svim igracima) potreban je key code (kojeg dobivate odmah po uplati). Sto se VT3-a tice, meni je jedio bedasto sto nikako iz igre ne mozes pogoditi out, u 99.9999% slucajeva lopta zavrsi u terenu, dok u DMTP-u bas i ne :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ma meni je super igra samo da opet naucim servirati ![]() Mozda je i kupim samo me Visa zahebava. Javorko je mi mozes ti kupiti ja ti transferiram lovu preko neta.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Nisam ja kupio, vec mama. Citaj -> jedva sam mamu nagovorio na to, jer je skepticna oko online kupovine. P.S. Vista Ultimate SP1 (x86) radi bez ikakvog beda, sve ukljuceno (ono sto moze biti), max reza... ... da serva je svima jedan od najvecih problema. U igru se ufuras, ali serva nesto teze... ... da se razmemo, ima toliko jakih igraca na webu, ja sam recimo srednja klasa (jer nisam igrao, ucestalo, dugo vremena) Zadnje izmijenjeno od: Javorko. 01.08.2008. u 07:22. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|