|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
(riješeno) csrss.exe radi UPLOAD
csrss.exe http://www.neuber.com/taskmanager/pr...csrss.exe.html je izgleda neki proces od windowsa zadužen za grafiku. Esencijalan je i ne smi se gasit niti brisat. No meni često radi probleme u smislu nabijanja internetskog prometa. Recimo po danu se uključi na pola sata i radi full upload, imam netlimiter i vidim da se u tom trenutku taj njegov jedan proces umnoži u 20-30 tak procesa i svi rade upload. Dakle isti proces se vidi u netlimiteru, samo ih ima 20-30. Pritom mi se internet totalno uspori , a nabija mi i promet šta me najviše žicira. Taj file se nalazi u datoteci windows/system32/csrss.exe ali i u datoteci windows/ServicePackFiles/i386 ( nisam sigurn treba li biti u ovoj ). Dakle kako mi preporučate da riješim ovaj problem. Da sa firewallom zabranim pristup netu ili ima koje bolje rješenje? windowsi su xpSP3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Six Blade Knife
Datum registracije: Jul 2008
|
Skeniraj s nekim antivirusnim programom (Nod, Kaspersky...) pa vidi šta će izbacit. Možeš i napravit hijackthis log pa ga analizirat na nekom od servisa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
File Scanner EDIT: to sigurno nije normalno ponašanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
15/JG52
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
99,99% da je virus, možda Nimda E a ima info o tome i ovdje Googlaš malo sa nazivom procesa i svašta se nađe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Bravo ljudi, ad-aware ga nije nalazio. Trojanac neki je bio, spy sweeper mi ga je našao. Nije mi jasno kako je prošao pored nod32, comoda, ad-awarea..... Ad-aware sam sad obrisao, koristit ću sad ovaj anti-spyware koji me je spasio. Fala svima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|