|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Laptop do 3500 kn
Laptop bi trebao imati: -minimum 1 GB poželjno 2 GB -bateriju najacu sto je moguce za te novce -da ima bluetooth -procesor hm... u laptop procesore se bas i ne kuzim.... ![]() -ekran kakav god samo da nije zadnje smece... ![]() Laptop bi koristio za internet, za gledanje filmova, tu i tamo neku stariju mrežnu igru,WarDriving... itd. Idem ga kupiti za neka 2 tjedna... najvise mjesec dana... Sad dal da uzmem normalni laptop ili mozda Eee Pc 1000??? http://www.net.hr/tehnoklik/page/200...3/0262006.html privlaci me baterija od 7.5 sati ali sam cuo da ima velikih problema sa spajanjem na wireless..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Mene to ipak odbija jer je premali, normalno da malo i trosi sve je slabije i manje.To mi lici na malo veci mobitel.Ja jos nisam kupio ali ipak mislim neki Lenovo jer imam 2 g. IBM a koji radi bez ikakvih gresaka. 500 kn gore dole ali provjereno da ce radit, dok s HP ovim modelima vidim da se ima problema oko Drivera i slicnih stvari koje jednostavno moraju radit ,da bi LapTop radio kako treba. Evo naprimjer ovo ima sve sto je potrebno samo da je jos 1 GB memorije- Lenovo 3000 N200 Pozdrav! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|