|
![]() |
#1 |
Drift king
Datum registracije: Jan 2007
|
divx problem
Pregledao sam neke teme, no nisam nasao slicnu. Dakle javlja mi se BSOD svaki put kad upalim bsplayer i pustim neki divx. Ali to nije jedini problem. Uopce mi ne radi nikakav video na kompjuteru, tj.samo se pojavi bjeli ekran kad upalim neki film, bilo to divx ili DVD, bez obzira u kojem programu upalio, dok zvuk radi normalno. Probao sam sve moguce codece, ali nema pomoci. Pa ako netko zna zasto se javlja ili barem kako da uhvatim šifru BSOD-a bilo bi dobro da pomogne. Hvala Konfiguracija je pod moj komp Probao sam snimati nove windowse i opet se isto javlja... Zadnje izmijenjeno od: DeVukic1987. 24.07.2008. u 20:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Može biti sve od codeca do drivera i sfušanih DivXa i memorije. Si probal s nekim drugim playerom i to ti se događa samo kad gledaš nekaj s BSplayerom? Desni klik na My Computer, pa Properties i vidi sliku, tak da moreš sljedeći put pročitati kaj piše za BSOD. Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.07.2010. u 10:34. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Drift king
|
Sa ovmi driverima i codecim sam radio sve do sada. osim toga, mislim da nije do memorije, jer vrtim memtest vec pola dana i nije naslo nikakv problem. A sto se tice samih divx-a, iste filmove sam gledao prije nego se BSOD poceo pojavljivat. Cekat cu da jos malo odvrti, onda cu probat ostale playere i uhvatit BSOD. Hvala na pomoci |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
-------
|
Probal si s drugim (VLC, GOM, MPC, KMPlayer) playerima? Kaj se tiče codeca, oni ti ne trebaju za gledanje DivX/XviD/DVD materijala, a s masom raznih codec-packova se samo dodatno pogoršava cijela situacija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja sam prije imao samo FFD Show + BS player i WMP, onda sam prešao na CCCP + WMP radi MKVa sa h264 sadržajem, na kraju sam završio na Final Codec Packu + wmpu trebalo bi raditi sa svakom od kombinacija (barem playback) dakle netreba reinstalirati OS nego treba skinuti jedan od ovih codeca (koji već oćeš) i deinstalirati sve ostale codece i playere s kompa i izribati komp s ccleanerom (i fajlove i registry i to reg nekoliko puta) i onda reboot i na tako osvježen OS instaliraj ljepo neko od codeca (CCCP bi trebao biti ok) i onda vidi kako će ić... I da nekad je bilo (neznam jel tako i danas ali izgleda da je) poznato da BS player i Vista nemaju baš skladan odnos...
![]() |
#7 |
-------
|
BSplayer je smeće već dulji period i ekipa koja ga razvija fino trpa adware u njega. Osim toga bez codeca BSplayer ne funkcionira nikak, a pored već spomenutih rješenja stvarno ne vidim potrebu da se neko danas zamara s njim - kolko god da su naviknuti na njega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Drift king
|
Drustvo hvala. Sad ce nadam se sve bit dobro ![]() |
![]() |
![]() |
|
|