|
![]() |
#1 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
(riješeno) Problem oko zvuka na P5K-C
Ovako, jucer sma instalirao ispocetka windowse i drivere pometao istim redosljedom kao i prvi put kad sam na ovom kompu slagao.....chipset, zvuk, lan pa grafulja. No zvuk nije radio, pa sam probao opet instalirat drivere i poceo mi je izbacivat ovu grešku http://www.imagesforme.com/out.php/i110857_error.jpg Skinuo sam najnovije drivere sa Asusove stranice, ali isti vrag se desava. U device manageru ovak izgleda http://www.imagesforme.com/out.php/i110861_ctrlpnl.jpg Ima li itko kakvu ideju kako ovo rjesiti jer sam lud polagano i nemam vise ideja, a windowse opet ispocetka mi se stvarno ne da tnx Konfa: Asus p5kc Intel E6550 4GB Crucial 800MHz XFX 8800GTS EDIT BY MOD: Koliko puta treba ponavljati? Slike teže od 50 kB molim staviti u thumbnail. http://forum.pcekspert.com/faq.php Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 25.07.2008. u 23:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
skini drivere sa realtekove stranice... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Treba kaj skurit??
|
Skinuo sam nove drivere i bacao mi je istu gresku. Trazio sam malo po netu i jednom liku je isto tako bilo i kad je izbrisao dvije stavke iz registrya je mogao noramalno instalirat drivere. Napravio sam to, instalirao drivere, ovaj put je proslo, usklicnika vise nema, al bogme nema ni zvuka |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Treba kaj skurit??
|
Iskreno, pojma nemam o cem pricas, al idem sad to nac i skinut pa cemo onda probat. Ovo mi se nikad do sad nije dogodilo ni na jednom kompu tak da sa noob i pol EDIT: sad citam da je to za Vistu, al ja sam na Win XP SP2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Treba kaj skurit??
|
Procitao, narucio fix, skinuo i instalirao. Skinuo opet drivere, sve prode kak spada, al zvuka nema. Kad odem u control panelu na Sounds and Audio Devices sve mi je sivo i piše No Audio devices. Jel mene netko pravi lud ili koji je vrag? A da ja fakat opet krenem s instalacijom windowsa?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Treba kaj skurit??
|
Fakat moguce, al zbrisal sam samo ono kaj su rekli da se zbrise. Nisma vise pametan. Idem probat bacit sistem restore, ak ni to ne prode onda ajd windowsi ponovo. Najgore je kaj moram slusat Zlatne dukate na liniji jer je to jedini CD koji imam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Prije Realtek drivera treba instalirati MS UAA HD. Deinstaliraj Realtek, restart, instaliraj MS (cca. 700kb), restart i onda opet Realtek.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Treba kaj skurit??
|
Nisam vise kemijal s time, al proradilo je. Nakon prvog sistem restorea na svjeze windowse sam puknuo drivere od chipseta i onda audio drivere sa cd-a od ploče. Ti driveri su bili problem i nisu se instalirali kak spada, ali problem kaj poslje njih ni novije verzije nemres kak spada instalirat Slijedilo je opet sistem restore i onda sam nakon chipseta probao sa najnovijim i ovaj put je proslo, samo sam morao jos nes iskljucit, al da me sad ubijes ne sjecam se kaj. Uglavnom radi, al zapamtit cu si ovo kaj ste napisali jer poznavajuci mene da cu izazivat vraga pa bi moglo to uskoro opet trebat ![]() tnx svima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|