|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() evo.. neznam sta se dogada... ujutro sam eksperimentirao sa antivirusnim programima, i zaboravio na kraju instalirat bilo kojeg od njih... skinuo sam neki zarazeni file s neta , i odjednom mi se sve zaribalo kad sam otvorio... u my computeru nema diskova, stisnem desnu tipku misa i properties, pa mi napise da mi je system administrator zabranio gledanje display controla... itd... uglavnom, nisam ni mogo uc u my comp dok sad nisam prebacio na klasicni view start menia... sad mogu uc, al diskova svejedno nema...u podrucju sistemskog sata pojavio mi se virus alert, itd... uglavnom katastrofa... nisam imao ni opciju search, run itd, gotovo nista... al bila je opcija za spojit se na net pa sam to ucinio.. skinul sam avg na desktop i jos hjackthis, pokrenuo , skenirao, resetirao, pomaka nikakvog... ne zelim nanovo brisat windowse jer MORAM sacuvat podatke... sad cu probat sredit ss.. evo napravljeno... programi se otvaraju po 30 sekundi , npr. paint, a skenirao sam sve i dalje nije normalno... evo dolje par ssova na kojima se sve vidi... molim pomoc!! napominjem windowse ne zelim rusit, jer se datoteke moraju sacuvat.. napomena : skinuta je tema viste , prije par dana da nebi mislili nekaj drugo...i pise ono za admina, a ovaj komp posjeduje samo jedan korisnicki racun tako da sam ujedno ja admin... UPS! neda mi hostat slike... kad stavim Browse na pce img hosting , nis se ne otvara ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Pogledaj ovu temu slicna situacija kao kod tebe.. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=114126 Zadnje izmijenjeno od: Joke. 24.07.2008. u 17:27. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
evo problema... mislim , nakon ovog sa spajwerom komp radi ko neki win 95 sa 32 MB memorije... lol... mozilla se otvarala oko jedne minute, kao i drugi programi.. na netu mi se otvara ova glupa stranica sama od sebe.. .. ko da hdd cijelo vrijeme nesto radi, jer svijetli njegova lampica... kaj mi je cinit ? edit: i ono kod paljenja welcome screen stoji jakkkkoooooo dugo... Zadnje izmijenjeno od: ~Kaiser_Chief~. 24.07.2008. u 22:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
EDIT : Pošto je ispravio post, nema potrebe da više ono piše ![]() Stavi AVG sve alate, pokreni safe mode, i očisti sa njim. Rebootaj, spy botom provrti, rebootaj, hijack this, i stavi log od njega na forum. Pa ćemo onda pričati...
" Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it is plugged in ? " ![]() Zadnje izmijenjeno od: m4dm4n. 24.07.2008. u 23:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Onda pogledaj koja im je putanja pa ručno obriši preko explorera.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|