|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
g15 cudan problem
pozz! imam ovu novu g15 jedno 6 mjeseci i pred par dana poceli se dogadjat neki cudni problemi... 1. ne radi mi mute button 2. na LCDu mi ne zeli prikazati LCDmedia plugin makar je ukljucen i sve je kako treba, nekad pokaze nekad ne, kako mu dodje... ako netko ima slicne prob ili zna kako rjesiti hvala, a ako ne ocito cu bit prisiljen nosit na servis il reklamirat... btw. par puta sam reinstaliravao drivere (2.02) i nije do njih... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Što se tiče media gumba, i mene je jedan dan zezao. Jednostavno sam pogasio na oba dva programa od logitecha koji se pokreću sa njom media i onda sam pokrenuo jedan i uključio i od tada bez problema. Ne znam neki bug u driveru. A ne rađenje mute gumba može značiti i softverski i hardverski problem. Uštekaj ju na neki drugi komp i provjeri mute, ako radi onda znaš da nje hardverska greška |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Gledaj ako na drugom kompu radi, onda ne šalji mail logitechu. NJihov odgovor će biti jednostavan, reinstalirajte drivere, skinite nove drivere, probajte na drugom kompjuteru i na kraju kontaktirajte microsoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
uskoro i kupujem vistu (pala na 650kn u linksu napokon) pa se nadam da ce to rjesit... hvala
![]() Zadnje izmijenjeno od: MTF. 22.07.2008. u 13:09. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
evo sam da javim ako ikog zanima rjesenje... naime koristim aston temu i aston explorer, i prcko sam sad po opcijama i ukljucio multimedia keyboard support with aston^^ hvala svima na pomoci, no sad radi i mute i media plugin, sve 5 ^^ btw sorry na double postu
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|