|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
Pržilica koja oslikava dvd
Zanima me kako se zove pržilica koja oslika dvd, da li ona oslika sliku preko cijelog dvd-a, i koju preporučate. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
to sto tebe zanima se zove lightscribe, za to ti i posebni mediji trebaju a koju, neki samsung, lg, liteon, to su samo przilice, vise manje svejedno. e da, to crtanje po medijima traje prilicno dugo samo da napomenem ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Misliš na LightScribe funkciju? Da ona ''oslika'' medij preko cijele njegove površine no treba ti poseban medij za to...
![]() |
#4 |
Registered User
|
Znam da trebaju posebni mediji, e i otprilike koliko traje to oslikavanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
I dali slike budu u boji, ili crno bijele. Npr. htio bi ovako oslikat dvd ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rasvjetno tijelo
Datum registracije: Sep 2007
|
po meni je, ako naravno imas mista za njega, bolja opcija printer kojim mozes printat na cd/dvd, jer ono kupis printabilne dvede i puknes si kakvu oces sliku gore, a i ono wow ce bit vece kad vide ljudi da je to u boji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
The mighty pirate
|
Sve ti je u nijansama sive. Nema boja. Čitaj ovdje vezano uz Lightscribe http://www.techmoments.com/?p=6 Ovako bi ti izgledao DVD nakon tretmana http://images.tomshardware.com/2006/...scribe0big.jpg ( slika je velika, ali se vidi kak spada )
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne može u boji. Zapravo to nije ni crno-bijelo. Jednostavno zacrnjuje površinu medija, dakle ovisi o boji medija. Da se razumijemo, radi se o gornjoj površini medija.
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
lightscribe radi samo greyscale..dakle nijanse sive također kontrast ovisi od uređaja do uređaja ono što ti trebaš je onda printabilni medij i printer koji može printat po CD-ima ak evć hoćeš u boji
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
Puno vam hvala, e jeb.. malo sam dosadan e a koji printer preporučate da može oslikat dvd, i da nije puno skup. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
Za sve boje bi ti trebala przilica koja bi to mogla tako oslikati, a i odgovarajuci medij, cega nema. Cuo sam i za medije u boji, ali to je jos uvijek samo jedna boja. Na ove Verbatimove sam ja LS-o i ispada cisto ok(u telebitu jedan kosta 4kn), cca 20min+ traje a ispadne nesto kao ovo; Ocrtan medij Zadnje izmijenjeno od: gamer. 22.07.2008. u 12:32. Razlog: EDIT: Geez kaj ste brzi...:-D |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Dal je netko racunao, koja je razlika u cijeni izmedu LS medija te printable medija i utroskom boje na njega? Jer printer to oslika "zivlje" al ako taj otisak kosta vise ne isplati se ukoliko nekome nije imperativ da je u boji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rasvjetno tijelo
|
meni prijatelj ima canon pixma ip4500 vec duze vrimena isprinta je do sada s njim pa sigurno nekih 1000+ dvda i nikad problema, tako da bi se moglo rec da je ultra zadovoljan, cijena ti je oko 650kn, pa ti vidi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
|
Puno hvala!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
i pixma 5000 je isto odličan za CD/DVD oslikavanje, al mislim da je skuplji
Intel G1610; ASUS B75M-LX Plus; 4096 MB; Intel HD; Hitachi 7K1000.C 500 GB; LG GH24NS95; Silverstone Strider Essential 400 W; Logitech K200; Logitech B110; Logitech X-240 2.1; Philips 200V4LAB 20" DVI; Windows 7 64-bit Professional |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Meni je taj LightScribe totalna glupost kad postoje color printeri i mediji po kojima se moze printati. Em je medij jeftiniji, em printanje traje NEUSPOREDIVO krace, em je rezultat NEUSPOREDIVO bolji... Koja je uopce korist od tog LightScribe-a? Ok, mozda, ak imas samo laptop koji podrzava Lightscribe i imas pri ruci lightscribe medij, a nemas najobicniji flomaster za pisanje po CDima/DVDima onda je korisno da ukratko "isprintas" sto se na zaprzenom mediju nalazi. U svim drugim situacijama to je totalno beskorisno. Koliko ono traje "full" print? 25 minuta? Ne hvala. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|